Lezersnieuws

Infopunt Uithoorn voor Elkaar in Gezondheidscentrum De Waterlinie 

Het nieuwe Infopunt Uithoorn voor Elkaar is geopend in het Gezondheidscentrum de Waterlinie Uithoorn. Inwoners van Uithoorn kunnen met hun vragen op het gebied van welzijn bij het infopunt terecht.

Streekmarkt Uithoorn stopt. 

Na negen achtereenvolgende jaren stopt de Stichting Streekmarkt Uithoorn aan de Amstel en omstreken. Waarom?, vraagt u zich af. Het organiseren van een markt kost tijd, geld en mensen. Drie belangrijke pijlers en er ontbreken er nu 2. Geld en mensen.

New York Pizza Uithoorn wint 2 Awards!

Tijdens de jaarlijkse meeting van New York Pizza Nederland, heeft New York Pizza  Uithoorn 2 Awards van de in totaal  8 Awards in de wacht gesleept. Namelijk de “Best Pizza Award” voor de mooiste en lekkerste pizza van Nederland en de “Hygiëne Award”.

Repair Café Uithoorn gaat de honderd halen, daarna op vakantie.

Komende maand juni zijn er nog 3 repair-café’ middagen, de 98, 99 en 100e zitting.

Daarna nemen we 2 maanden vakantie en in september starten we weer.

KBO de Kwakel verkent de Biesbosch

Op donderdag 17 mei 2018 vertrok een 70-tal KBO leden van de afdeling de Kwakel naar Drimmelen, voor een gezellig dagje uit. Op het programma stond een rondvaart door de Biesbosch. Tijdens de heenreis werden de leden getrakteerd op snoepjes, gesponsord door Super de Quakel.

41e Dorpentocht Fietstocht

STARTPLAATSEN: STARTPOSTEN AMSTELVEEN (35 + 55 km) : Keizer Karel College, Elegast 5 AMSTERDAMSE BOS (35 + 55 km) : De Boswinkel, Bosbaanweg 5 SLOTEN (alleen 55 km) : De Patatza(a)k, Langsom 5

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Hondenpsycholoog Duko Sietsema

Beste hondeneigenaren,

Thamen honkballers winnen ruim van Boekaniers

De honkballers van Thamen hadden een drukke week. Donderdag, Hemelvaartsdag, stond de thuiswedstrijd tegen Tex Town Tigers uit Enschede op het programma. Zondagavond mochten zij op bezoek bij Boekaniers in Amsterdam.

Moederdagtoernooi petanque

Als Moederdag volgt op Hemelvaartsdag, dan is het altijd afwachten hoeveel leden met een lang weekeind zijn of niet. Gelukkig was het weer geen belemmering voor de thuisblijvers.

Pagina's