Lezersnieuws

Top2000 kerkdienst zondag 31 december om 10.00 uur in De Schutse

Top2000 kerkdienst in Uithoorn

SAS'70 JC1 KAMPIOEN!!

KAMPIOENEN SAS'70 JC1

Mag ik jullie voorstellen dit zijn nieuwste kampioenen van SAS'70, dit is de JC1! Toppers zijn het!

Donderdag 14 december moesten ze tegen Leyton. Het was een spannende pot. Ze waren goed aan elkaar gewaagd.

Tweemaal winst en een verlies Boule Union Thamen in Nationale Petanque Competitie.

Speelronde zes betekende voor het eerst en het derde team een thuiswedstrijd in de boulehal van OSB in Bodegraven. Het tweede team speelde uit tegen De Spaanse Ruiter 3 in Nieuw-Vennep. Het team met invaller Ton Boersma kwam niet sterk naar voren.

Twee koren organiseren Kerstsamenzang in De Kwakel

Het Kwakels Gemengd Koor St. Caecilia verzorgt samen met het Gemengd Koor van de Emmaus-Parochie van Uithoorn de Kerstsamenzang "Op weg naar Bethlehems stal".

IVN Winterwandeling - Wandelend door de polder

Op Zaterdag 16 december organiseert IVN De Ronde Venen & Uithoorn een winterwandeling door de polder over de Veenkade. Start om 9:30 uur. Verzamelplaats is de parkeerplaats bij de algemene begraafplaats in Wilnis.

Grote opbrengst Voedselbank AH Jos van den Berg

De inzamelingsactie van de Voedselbank in samenwerking met Albert Heijn Jos van den Berg leverde afgelopen zaterdag een resultaat op van maar liefst 112 kratten. In de collectebus zat een bedrag van 128,30 euro.

Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter krijgt nieuwe beschoeiing

Sinds vorige week wordt er hard gewerkt aan het vervangen van de beschoeiing van de Uithoornse Roei- en Kanovereniging. De oude beschoeiing, van inmiddels zo'n 25 jaar geleden, was op een aantal plaatsen "door zijn ankers getrokken" en verzakt.

Open Babbelkoffie bij Zorgboerderij Inner-Art

Woensdag 20 december organiseert Stichting Fedeli in samenwerking met Zorgboerderij Inner-Art een Open Babbelkoffie in ruimte De Lander.

Kerststallen van over de hele wereld in De Schutse

Zeg kerstfeest en je ziet een kerststal voor je. Mét os en ezel. Het hoort echt bij de kersttijd. Jan van Hulst heeft een grote verzameling kerstgroepen en kerststallen vanuit de hele wereld.

PvdA-leden kiezen Els Gasseling tot lijsttrekker.

In de najaarsledenvergadering kozen de PvdA-leden Uithoorn / De Kwakel huidig fractievoorzitter Els Gasseling tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezing in maart 2018. In dezelfde vergadering stelden de leden ook het verkiezingsprogramma vast.

Pagina's