Lezersnieuws

Muziekgebouw stampvol tijdens sprookjesconcert KnA

Afgelopen zondag was het topdrukte, zo’n 160 bezoekers, in het Muziekgebouw in Uithoorn. Het was de middag van het Sprookjesconcert. De aftrap werd gegeven door het Leerlingenorkest van KnA. Zij speelden o.a. het verhaal van Aladin, zeer herkenbaar voor de vele jonge aanwezigen.

Neven Shaeia voor Miss Beauty of Noord-Holland

Neven Shaeia, 20 jaar strijdt voor Miss Beauty of Noord Holland. Zij zet zich vooral in voor de LINDA Foundation. De stichting helpt kinderen in armoede in Nederland. 

Koud maar zonnig Openingstoernooi

Jeu de boules wordt vaak gezien als een zomersport en vakantiespel.

Groen Uithoorn stelt zich aan u voor.

Team Groen Uithoorn: de jongste partij met het groenste programma voor een duurzame toekomst voor alle inwoners van Uithoorn

Nieuw tijdperk met Waterdrinker Green Trade Center 

Met een stevige druk op de rode knop, luidden Mariska Foppen en Bob Moria, directeuren van Waterdrinker Aalsmeer, tezamen met ketenpartners vrijdag 9 maart symbolisch een nieuw tijdperk in.

Handball bootcamp voor jongens

Meld je aan voor de ?Strong Men Handball Bootcamp? in Uithoorn!

Korendag met Passion in de Paaskerk in Amstelveen!

De zevende Korendag wordt 17 maart gehouden in de Paaskerk in Amstelveen!

 

Deze Korendag is bedoeld om te genieten van (elkaars) optredens en kennis te maken met 16 regionale koren in de prachtige akoestiek van de Paaskerk.

Kandidatenlijst Groen Uithoorn voor de gemeenteraadsverkiezingen 21 maart

Groen Uithoorn heeft de kandidatenlijst voor de verkiezingen op 21 maart samengesteld. Deze maken we nu bekend. Naast de ervaren krachten Jeroen Albers en Arjan Koopmans zijn er ook nieuwkomers. De jongere garde bestaat Uit Sebastien Ten Voorde (bijna 18 jaar) en Annika van Gastelen (18 jaar).

Groen Uithoorn tegen samenwerking in Duo+ deel2

Groen Uithoorn tegen samenwerking in DUO+

Deel 2 , vervolg

Heeft de DUO organisatie al iets opgeleverd voor de inwoners van Uithoorn?

Verkeerde plaatsnamen op kandidatenlijst bij Ons Uithoorn

Afgelopen week zijn de kandidatenlijsten verspreid voor de verkiezing van de gemeenteraad op woensdag 21 maart. Op lijst 5 van Ons Uithoorn staan veertien kandidaten.

Pagina's