Lokaal lezersnieuws

Voice Kids AmstelProms nu al groot succes

Tijdens AmstelProms 2018, het grote muzikale opera en popconcert op zaterdag 14 juli, wordt ook een Voice Kids competitie georganiseerd in de middag. De winnaar van Voice Kids AmstelProms mag ’s avonds op het grote toneel het winnende lied nog eens zingen.

Jong bedrijf dat zich inzet voor ouderen: Iedereen moet toegang kunnen hebben tot muziek, ook ouderen met dementie.

Oer-Audio is een nieuw bedrijf dat zich richt op radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets en interactieve fotolijsten voor ouderen. Eén van de speerpunten die zij uitdragen is dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek.

Culturele activiteiten verhuizen van Thamerkerk naar De Schutse

Uithoorn - Het jubileumseizoen 2018-2019 de SCAU (Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn) was tegelijk het laatste in de Thamerkerk. Met ingang van 1 juni 2018 heeft de Thamerkerk een andere bestemming gekregen en is ‘de parel aan de Amstel’ geen multifunctionele ruimte meer.

AmstelPromstribune breidt uit!

De kaartverkoop via de website www.amstelproms.nl voor de tribune is enkele weken geleden begonnen en door de snelle verkoop heeft de organisatie van AmstelProms besloten een bredere tribune te laten bouwen.

PvdA terug op kop in KroegKwis-competitie. 

Team 'PvdA Uithoorn' won deze derde avond, 'Herstel Team 2' eindigde als laatste en verspeelde hiermee de eerste plaats.

 

AmstelProms audities beloven veel voor concert op 14 juli.

Het AmstelProms orkest en het AmstelProms koor zijn volop bezig met de repetities voor het concert op zaterdag 14 juli op de kade in Uithoorn.

Stichting Vrienden van Amstelring zoekt vrienden voor de bewoners van Het Hoge Heem

Wie betrokkenheid zoekt en gastvrijheid, is bij Het Hoge Heem in Uithoorn goed op zijn plek. Een modern verpleeghuis dat midden in de Uithoornse gemeenschap staat. U vindt er uitstekende zorg, gezelligheid en lieve, attente medewerkers.

Moet dat nu ?

Afgelopen weekend werd in het weiland aan de Amsteldijk Zuid bij de voormalige vuilnisbelt een aantal mollenklemmen weggenomen. Niet leuk voor de boer en de offici?le mollenvanger. Graag terug bezorgen via 0297-566483.

Sloop van Churchilflat

het was een grote waas van stof en gruis bij de Chuchilflat in Uithoorn tijdens het fotograferen van deze foto.

Infopunt Uithoorn voor Elkaar in Gezondheidscentrum De Waterlinie 

Het nieuwe Infopunt Uithoorn voor Elkaar is geopend in het Gezondheidscentrum de Waterlinie Uithoorn. Inwoners van Uithoorn kunnen met hun vragen op het gebied van welzijn bij het infopunt terecht.

Pagina's