Lokaal lezersnieuws

Muziekgebouw stampvol tijdens sprookjesconcert KnA

Afgelopen zondag was het topdrukte, zo’n 160 bezoekers, in het Muziekgebouw in Uithoorn. Het was de middag van het Sprookjesconcert. De aftrap werd gegeven door het Leerlingenorkest van KnA. Zij speelden o.a. het verhaal van Aladin, zeer herkenbaar voor de vele jonge aanwezigen.

Korendag met Passion in de Paaskerk in Amstelveen!

De zevende Korendag wordt 17 maart gehouden in de Paaskerk in Amstelveen!

 

Deze Korendag is bedoeld om te genieten van (elkaars) optredens en kennis te maken met 16 regionale koren in de prachtige akoestiek van de Paaskerk.

40,50 en 60 plussers sluiten muziekproject bij KnA af.

Afgelopen september is Muziekverening KnA met de tweede editie gestart van de Middelbare Muziek Meesters. Een project met als doel het stimuleren van het bespelen van een muziekinstrument door 40, 50 en 60 plussers. En wederom een groot succes!

Muziek met een missie: Nederlandse artiest start een internationale crowdfunding campagne.

Jennifer Ann, geboren in de Verenigde Staten, getogen in Nederland, lanceert een internationale crowdfunding voor haar nieuwe album: ‘Urban Shamanism’. Voor iedere dollar die binnen komt via de campagne, word er een zaadje gepland.

rode kruis tulp voor hulp actie

Rode Kruis Locatie Uithoorn  / De Kwakel heeft vorige week meegedaan aan de landelijke Rode Kruis actie “Tulp voor Hulp” Deze heeft plaats gevonden van 26 februari tot  4 maart in samenwerking met Albert Heijn supermarkten.

Kinderen in actie voor Let's Make Memories

Met een krachtstokjesactie, een plantjesmarkt en Dance for Kids zijn kinderen tijdens Let’s Make Memories! goed vertegenwoordigd. Op zaterdag 24 maart wordt met deze actiedag in de regio Aalsmeer geld opgehaald voor Stichting Living Memories.

18 maart: Elke Vierveijzer met 'Zonder Genade'

Uithoorn - Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt het je vol in het gezicht. Elke Vierveijzer spuugt terug.

Gratis sprookjesconcert voor kids bij Muziekvereniging KnA

Op zondagmiddag 18 maart is er een bijzonder concert bij Muziekvereniging KnA in het Muziekgebouw aan het Legmeerplein in Uithoorn.

Virtuele tour van Waterdinker Green Trade Center in Aalsmeer

Zondag 18 februari jl, 04.15 uur. Op de dag waarop alles nieuw was, bleek één zaak onveranderd: de vaste vroege vogel van de zondag stond, nog voor de komst van de eerste medewerkers, voor de deur te wachten. Van het kersverse Waterdrinker Green Trade Center (GTC) wel te verstaan.

Wie helpt ons met NLdoet op Kinderboerderij De Olievaar ?

Afgelopen week was John Williams op Kinderboerderij de Olievaar voor het opnemen van een commercial op het YouTube kanaal van Gamma voor NLdoet. Op zaterdag 10 maart doet Kinderboerderij De Olievaar weer mee aan NLdoet, dat doen we zonder John Williams maar heel graag met uw hulp!

Pagina's