Sport lezersnieuws

Qui Vive meisjes B5 kampioen in de zaal

Na een sportief seizoen in de zaal wisten de meisjes B5 van Qui Vive in een spannend laatste drieluik het kampioenschap op hun naam te zetten.

Gelijkspel voor Boule Union Thamen 3 tegen de koploper.

Speelronde tien bracht twee van de drie teams van Boule Union Thamen in actie. Het tweede team had een vrije speelronde. Team 1 moest uit tegen De Goede Worp 1 in Den Haag. De start was redelijk. Na de eerste speelronde stond het 2-1 voor DGW.

Ellen Postma 30 jaar volleybalscheidsrechter

Bij KDO in De Kwakel hebben de dames van de volleybalafdeling al en aantal jaren dezelfde scheidsrechter, die hun wedstrijden leidt.

Sinds een paar seizoenen kan de thuisspelende vereniging zelf scheidsrechters aanwijzen om de thuiswedstrijden te leiden.

Kom je ook meetrainen bij de stokstaartjes op Qui Vive?

Ben jij tussen de 4 en 6 jaar oud (zit je in groep 1 of 2 op school) en vind je of lijkt hockey je supergaaf?

Kom dan gezellig trainen bij de stokstaartjesgroep op de zondagmorgen.

Het voorjaarsblok bestaat weer uit 8 trainingen en start op zondag 11 maart

Kouwe Klauwentoernooi in lentezon

Ondanks dat in de ochtend het ijs nog van de autoruiten gekrabd moest worden, leek het wel een lentedag. Het kouwe klauwentoernooi van Boule Union Thamen werd onder een stralend zonnetje en een blauwe lucht gespeeld op de accommodatie aan de Vuurlijn.

Mindere start Boule Union Thamen na winterstop Nationale Petanque Competitie.

Speelronde acht betekende de start van de tweede helft van de Nationale Petanque Competitie. Dit betekende dus de returnwedstrijden en zo was Bulderbaan weer de tegenstander van het eerste team, maar dan in een thuiswedstrijd, die zoals gebruikelijk in de wintermaanden in Bodegraven plaatsvond.

Qui Vive besturen tekenen beheersovereenkomst

Op dinsdag 19 december jl. werd in het Qui Vive clubgebouw door de besturen van hockey, tennis en de stichting sportaccommodatie de nieuwe beheersovereenkomst getekend waarin alle afspraken over het gebruik van het gezamenlijke clubgebouw zijn vastgelegd.

Kom jij ook meetrainen?

Vanaf zaterdag 6 januari beginnen de trainingen van de honkbal- en softbalvereniging Thamen weer in de zaal. En dit is een ideaal moment om in te stromen en onze leuke sporten uit te proberen!

KDO Handbal Meiden Halve Zaal Kampioen

De Meiden van de KDO handbal D1 zijn halve zaal kampioen geworden!

De Kajuit en de Springschans verdelen de prijzen

Zaterdag 16 december werd het jaarlijkse basisscholentoernooi door V.D.O. tafeltennis georganiseerd. De prijzen werden verdeeld tussen de Kajuit en de Springschans.

Pagina's