Sport lezersnieuws

41e Dorpentocht Fietstocht

STARTPLAATSEN: STARTPOSTEN AMSTELVEEN (35 + 55 km) : Keizer Karel College, Elegast 5 AMSTERDAMSE BOS (35 + 55 km) : De Boswinkel, Bosbaanweg 5 SLOTEN (alleen 55 km) : De Patatza(a)k, Langsom 5

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Thamen honkballers winnen ruim van Boekaniers

De honkballers van Thamen hadden een drukke week. Donderdag, Hemelvaartsdag, stond de thuiswedstrijd tegen Tex Town Tigers uit Enschede op het programma. Zondagavond mochten zij op bezoek bij Boekaniers in Amsterdam.

Moederdagtoernooi petanque

Als Moederdag volgt op Hemelvaartsdag, dan is het altijd afwachten hoeveel leden met een lang weekeind zijn of niet. Gelukkig was het weer geen belemmering voor de thuisblijvers.

Kom je ook op mijn Handbalfeestje

KOM JE OOK OP MIJN HANDBALFEESTJE

Thamen honkballers winnen overtuigend van Blue Devils.

Het was een drukte van belang afgelopen zondag langs de Vuurlijn waar de honkballers van Thamen Blue Devils uit Meppel op bezoek kregen.

Thamen honkballers doen zichzelf tekort

Zondag gingen de honkballers van Thamen op bezoek bij Amsterdam Pirates 3 (ook wel de Mokum Hawks), een team met een enorme ervaring. Pirates weet in de eerste inning 1 punt te scoren door een vier wijd, een veldfout en een opofferingsslag.

Tête-à-tête kampioenschap onder volle zon.

Gelijktijdig met de finaledag van het Nationale Kampioenschap petanque tête-à-tête in Hoorn werd in Uithoorn het clubkampioenschap tête-à-tête gespeeld. Het enkelspel is niet bijzonder populair onder de petanquespelers.

Jeugd V.D.O. pakt titel in directe confrontatie met Diemen

Het eerste team van V.D.O. speelde zaterdag om de titel in de 2e klasse, de ploeg moest  tegen Diemen 1 minimaal met 5-5 gelijkspelen om de titel en promotie veilig te stellen. De onderlinge confrontatie werd met 6-4 gewonnen.

Twee zaalvoetbalteams gezocht

Zaalvoetbalvereniging Aalsmeerse Bedrijven en Omgeving (de ZABO) zoekt voor het aankomende seizoen 2018-2019 nog twee zaalvoetbalteams die de competitie komen versterken. Bij twee nieuwe aanmeldingen kan er in september gestart worden met tien deelnemende zaalvoetbalploegen.

Pagina's