• Blazersensemble Helicon

    Helicon
  • Dirigent Harrie Ries

    Helicon

18 februari: 25 JAAR SCAU - JUBILEUMCONCERT MET BLAZERSENSEMBLE HELICON

02-02-2018, 14:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 18 februari 2018, 14:30 tot 16:30

Locatie:

Amsteldijk-Noord, 1422 XW 3, Uithoorn
Thamerkerk
Uithoorn

Uithoorn - Op 19 februari a.s. is het precies 25 jaar geleden dat de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn - afgekort: SCAU - werd opgericht. Zo lang al zet deze stichting zich in voor plaatselijke, kleinschalige, laagdrempelige, betaalbare, culturele evenementen op het gebied van klassieke muziek, cabaret, kleinkunst, toneel en lichte muziek. Daarbij wordt niet beknibbeld op kwaliteit: juist professionele artiesten vinden het bijzonder om bij de SCAU op te treden. In het tot nu toe zeer succesvol verlopende jubileumseizoen verzorgt Blazersensemble Helicon op zondag 18 februari het eigenlijke jubileumconcert. Dit vindt plaats in de Thamerkerk, om half drie 's middags.

Jubileumconcert

In januari 2015 was Helicon al eens eerder te gast bij de SCAU met een geweldig concert waar de speelvreugde van af spatte. Een goede reden om ze nog een keer uit te nodigen. De leden van het ensemble zijn afkomstig uit Limburg. Zij komen graag nog een keer naar de Randstad voor het feestelijke jubileumconcert met o.a. werken van Mozart, Bernard, Elgar, Andriessen, Donizetti , Dvorak en Debussy. Dirigent is Harrie Ries. Het belooft wederom een muzikale gebeurtenis van de eerste orde te worden.

Kaartverkoop

Losse kaarten zijn online te bestellen via de website van de SCAU. Ongeveer tien dagen van te voren zijn losse kaarten ook verkrijgbaar in de boekwinkels The Read Shop Express (Zijdelwaardplein) en Bruna (Amstelplein). Ze kosten veertien euro per stuk; jongeren onder de zestien jaar betalen slechts zeven euro. De overgebleven kaarten worden vanaf twee uur verkocht aan de kassa van de zaal.

Voor meer informatie over het afwisselende programma en voor kaarten kunt u terecht op: www.scau.nl