Concert New Gospel Sensation

16-04-2018, 11:22 | Lezersnieuws | Ferdinand Beuse

Datum:

zondag 22 april 2018, 19:30

Locatie:

De Merodelaan 1 1
De Schutse
Uithoorn

Gospelconcert door the New Gospel Sensation

Op zondagavond 22 april geeft de bekende Nederlandse gospelgroep the New Gospel Sensation een concert in kerk De Schutse in Uithoorn. Deze gospelgroep treedt op door heel Nederland en op zeer uiteenlopende evenementen. Recentelijk zongen ze bij de kerstshow van de Toppers in Ahoy, waren ze op televisie te zien bij All you need is love en De Wereld Draait Door en waren ze in mei vorig jaar gastartiest tijdens het concert van Tino Martin in de Ziggodome. Ze zingen daarnaast geregeld bij huwelijkceremonies. O.a. Edwin vd Sar en dj Armin van Buuren hebben the New Gospel Sensation uitgenodigd om op hun bruiloft te zingen.

Deze groep heeft geen evangeliserende intenties, maar wil een breed publiek laten genieten van hun muziek, die bestaat uit een dynamische mix van blackgospelliedjes en moderne popsongs.

Adres van ?De Schutse? is De Merodelaan 1 in Uithoorn. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19 uur. Kaarten kosten ? 17,50 aan de zaal en ? 15,- in de voorverkoop. Kinderen tm 12 jaar betalen ? 10,- Voorverkoopadres is lunchroom Perlo Plaza in winkelcentrum Zijdelwaard. Ook via www.newgospelsensation.nl kunnen kaarten gereserveerd worden.