• Gezellige drukte tijdens Culinair

    Erik van Egdom

Culinair Uithoorn aan de Amstel

14-05-2018, 10:06 | Lezersnieuws | Erik van Egdom

Datum:

zaterdag 16 juni 2018, 15:00 tot 21:00

Locatie:

Schans
Culinair Uithoorn aan de Amstel
Uithoorn

Culinair Uithoorn aan de Amstel vernieuwt.

Spannend wordt het 16 juni zeker voor de organisatoren van Culinair Uithoorn aan de Amstel. Er is namelijk een klein beetje gesleuteld aan de succesformule van de afgelopen jaren.

Goed om te weten is dat Culinair Uithoorn aan de Amstel wordt georganiseerd om geld op te halen voor een lokaal goed doel. Dit jaar zal de opbrengst van het evenement naar muziekvereniging KnA gaan. Zij zullen met het ontvangen bedrag muziek-educatie aan kinderen op basisscholen mogelijk maken. Hier is grote behoefte aan en er wordt door kinderen enorm veel plezier aan beleefd.

In het verleden kwam het geld voor het goede doel uit een heffing op de muntjes, waarmee op het evenement betaald wordt, de zogenaamde 'bitecoins'. De organisatie heeft deze heffing dit jaar afgeschaft en om het evenement n?g betaalbaarder te maken is er met de restaurateurs afgesproken dat de gemiddelde prijs van een gerechtje 3,5 'bitecoin' is.

Maar hoe komt men dan aan het bedrag voor muziekvereniging KnA?

Simpelweg door ? 5,- toegang per persoon te vragen, die in zijn geheel naar KnA gaat. Kinderen zijn gratis. Voor dit bedrag ontvangt men naast toegang ook 2 loten, waarmee fantastische prijzen te winnen zijn. Natuurlijk kan men ook extra loten kopen.

De prijzen voor de loterij worden beschikbaar gesteld door sponsoren, die in ruil daarvoor op een groot led-scherm gedurende het evenement zichtbaar zullen zijn. Wilt u ook sponsoren? Neem dan contact op met de organisatie via: culinair.aan.de.amstel@gmail.com

Aan Culinair Uithoorn aan de Amstel doen dit jaar 10 deelnemers mee, die u met overheerlijke gerechtjes van hoog niveau, goede wijnen, bubbels en bieren zullen verrassen. Dus kom op 16 juni van 15:00 tot 21:00 uur naar de Schans in Uithoorn en praat onder het genot van culinaire hoogstandjes gezellig bij met 'oude' vrienden en bekenden.

De muziek wordt dit jaar verzorgt door Radio Rick FM, d? lokale omroep voor Uithoorn en De Kwakel!

Kijk op www.culinairuithoornaandeamstel.nl voor meer informatie