• Raoul Steffani

    Marco Borggreve
  • Raoul Steffani en Daan Boertien

    Marco Borggreve

'Diamanten in de sneeuw' - romantisch liedrecital door Raoul Steffani op 15 oktober a.s.

02-10-2017, 11:02 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 15 oktober 2017, 14:30 tot 16:30

Locatie:

Amsteldijk-Noord 3, Uithoorn
Thamerkerk
Uithoorn

Al regelmatig te zien en te horen geweest in Podium Witteman: de jonge, Nederlandse zanger Raoul Steffani met zijn prachtige stem, klankrijk en expressief. Daarmee won hij als eerste bariton ooit de Elisabeth Evertsprijs 2016 (een tweejaarlijkse prijs voor een jong, Nederlands muziektalent van uitzonderlijk niveau) en het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2016. Hij heeft o.a. les gehad van Thomas Hampson en Elly Ameling. Raoul is zeer actief binnen het liedgenre, maar zingt ook veel in oratoria en opera (al twee keer in de NTR ZaterdagMatinee!).

Met pianist Daan Boertien als vaste begeleider brengt hij een (laat)romantisch liedrecital met liederen van broer en zus Robert en Clara Schumann, Richard Strauss en Jean Sibelius. De SCAU is er bijzonder trots op dat zij een podium kan bieden aan aanstormend talent. Laat u betoveren!

Losse kaarten à 14 euro (jongeren onder de 16 jaar betalen slechts 7 euro!) zijn vanaf tien dagen vóór het concert te koop in onze winkel. Ze zijn ook online te bestellen via de website: www.scau.nl Daar is tevens uitgebreide informatie te vinden over dit bijzondere recital. Het concert vindt plaats op zondag 15 oktober a.s. in de Thamerkerk aan de Amstel en begint om 14.30 uur. Om 14.00 uur gaan de deuren van de zaal open en worden de resterende losse kaarten verkocht.