• Beleef de ultieme vrijheid tijdens een campervakantie

    Camperhuren.nl
  • Het team van Camperhuren.nl: Ernst Rauwenhoff, Bernadette Out en Rogier Faber

    Camperhuren.nl
  • Logo Camperhuren.nl

    Camperhuren.nl

Feestelijke open dagen bij Camperhuren.nl

11-02-2018, 23:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 februari 2018, 10:00 tot zondag 18 februari 2018, 16:00

Locatie:

Turfstekerstraat 26, Uithoorn
Camperhuren.nl - bedrijventerrein Hornmeer Aalsmeer
Uithoorn

Camperverhuur Amsterdam is verhuisd van Amstelveen naar Aalsmeer en gaat verder onder de nieuwe naam Camperhuren.nl. Om dit heuglijke feit te vieren en bestaande én nieuwe klanten kennis te laten maken met het bedrijf zijn er zaterdag 17 en zondag 18 februari 2018 feestelijke open dagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Camperverhuur Amsterdam bestaat al sinds 2008 en werd opgericht door Ernst Rauwenhoff. Zijn uit de hand gelopen hobby kreeg een vaste plek in een loods aan de Legmeerdijk 222 in Amstelveen. Er werd gestart met de verhuur van drie luxe en comfortabele campers, maar al snel werd de vraag naar campers groter. Na bijna tien jaar is Camperverhuur Amsterdam uit de loods op de Legmeerdijk gegroeid en bleek een verhuizing én naamswijziging een logische vervolgstap. Vanaf december 2017 jongstleden heeft het bedrijf haar intrek genomen in een bedrijfspand aan de Turfstekerstraat 26 te Aalsmeer en gaan zij verder onder de naam Camperhuren.nl. Op de gelijknamige nieuwe website www.camperhuren.nl staan alle mogelijkheden en typen campers uitgebreid beschreven. Komend seizoen heeft Camperhuren.nl maar liefst 30 jonge en luxe campers in de verhuur. Naast de verhuur wordt er ook een markt bediend voor de verkoop van én bemiddeling in luxe campers.

Om de verhuizing en naamswijziging bij bestaande en nieuwe klanten onder de aandacht te brengen organiseert Camperhuren.nl twee feestelijke open dagen op zaterdag 17 & zondag 18 februari aanstaande. Tijdens deze open dagen zijn alle campers te bezichtigen, staan de medewerkers klaar om vragen te beantwoorden, kunt u genieten van een lekker hapje en drankje en zijn er mooie acties. Bovendien staan er kraampjes met informatie over diverse bestemmingen. Ideaal voor wie zich nog aan het oriënteren is op een mooie campervakantie.

Een nieuwe plek en nieuwe naam, maar met de oude vertrouwde service. Zo is er altijd persoonlijke begeleiding, vóór en tijdens de reis, zodat de klant onbezorgd op reis kan. Ook kan er tijdens de reis een handige app geraadpleegd worden waarin een heleboel praktische informatie te vinden is. Daarnaast kunnen er allerlei pakketten worden bijgeboekt. Van een snackpakket of rijk gevulde koelkast, tot opgemaakte bedden, een handdoekenpakket of huishoudpakket. Zelfs fietsen, een tuintafel met stoelen, reisgidsen of eindschoonmaak behoren tot de mogelijkheden. De campers tenslotte zijn van alle gemakken voorzien, waaronder standaard een luifel, fietsendrager en volledige keukeninventaris.