• jongenshandbal in Uithoorn

    nhv

Handball bootcamp voor jongens

12-03-2018, 17:59 | Lezersnieuws | Luuk Heijlman

Datum:

zaterdag 24 maart 2018, 14:00 tot 15:30

Locatie:

100a
Uithoorn
Uithoorn

Meld je aan voor de ?Strong Men Handball Bootcamp? in Uithoorn!

Legmeervogels en Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) gaan de komende tijd aan de slag om de handbalsport bij jongens nog beter onder de aandacht te krijgen, zodat nog meer jongens gaan zien ?n ervaren hoe leuk handbal is! Daarom is er op zaterdag 24 maart een speciale bootcamp in de Scheg, speciaal en alleen voor jongens!

Via allerlei leuke spelvormen en bootcamp-activiteiten word je uitgedaagd. Naast verschillende handbaltrucs is er ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat, zoals snelheid, kracht, behendigheid en slim samenspelen.

Alle jongens in de leeftijd van de C- en D-jeugd, dus 11- tot en met 14-jarigen, zijn uitgenodigd. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! En neem je vrienden mee! Je hoeft niet te kunnen handballen! Er is per Bootcamp ruimte voor 60 deelnemers, dus meld je wel snel aan want vol = vol! Deelname aan deze activiteit is helemaal gratis! Je bent welkom op zaterdag 24 maart vanaf 13:45. De bootcamp start om kwart over twee. En duurt 1? uur. Hij vindt plaats in de Scheg, Arthur van Schendellaan 100a in Uithoorn. Aanmelding kan via www.handbalhelden.nl Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Legmeervogels: legmeervogels@handbal.nl of luuk Heijlman, (06) 54236291