Info Sportief

13-06-2018, 14:53 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 juni 2018, 11:00 tot 13:00

Locatie:

Kerklaan 16
Rick FM Studio's
De Kwakel

De zomers zondagen zet Rick FM het vrijwilligerswerk in Uithoorn en De Kwakel in het zonnetje. Elke week komt een Kanjer van de Week aan het woord om te vertellen over haar of zijn vrijwilligerswerk. Tevens wordt er elke week een sport uitgelicht en is ??n van de sportverenigingen van Uithoorn of De Kwakel te gast.

Deze zondag is tussen 11 en 12 uur Maarten Breggeman te gast in onze rubriek De Kanjer van de Week, die ons komt vertellen over zijn vrijwilligerswerk als verkeersregelaar bij de diverse evenementen in Uithoorn. Hij ontving daarvoor dit jaar de Zilveren Speld van de gemeente Uithoorn.

In het tweede uur besteden we aandacht aan de MXGP in Itali?. Onze sportgast is Timo Winters, zelf een fanatiek motorcrosser. Met hem praten we over de kansen van de Nederlandse deelnemers aan deze MXGP.

Het tweede uur sluiten we af met de uitgaanstips voor Uithoorn en De Kwakel.

Het programma wordt gepresenteerd door Berry Verlaan en Corn Onderwater. De techniek is in handen van Berry Verlaan. De gastpresentator is bij deze uitzending Brenda Elgersma, lid de fractie Ons Uithoorn in de Uithoornse gemeenteraad.

De uitzending is van 11.00 tot 13.00 uur op Rick FM te beluisteren via de kabel op 99.0 FM, ether 106.3 FM en de livestream via www. Rickfm.nl.