• Amstel Blazers Collectief

    Frank Bart

Kerst met Amstel Blazers Collectief en meer!

04-12-2017, 00:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 10 december 2017, 12:00 tot 12:40

Locatie:

, Uithoorn
Kerstmarkt De Hoef
Uithoorn

Al weer een aantal weken staat het kerstrepertoire op de lessenaars van de muzikanten van het Amstel Blazers Collectief. En dat is niet voor niets, want de komende tijd staan er een aantal leuke kerstconcerten op het programma onder leiding van dirigent/arrangeur Richard Wortel.

Op de jaarlijks terugkerende kerstmarkt in De Hoef zijn de Amstel Blazers op zondag 10 december a.s. om 12.00 uur in de kerk in De Hoef te beluisteren. Zo kunt u helemaal in de kerststemming komen. De entree is gratis en meezingen is toegestaan! Dus kom gezellig kijken en luisteren.

Voor de mensen die op 10 december verhinderd zijn is er de mogelijkheid om op zaterdag 23 december a.s. het Amstel Blazers Collectief in Uithoorn te zien. Op uitnodiging van Buurtbeheer Zijdelwaard zullen zij in het Winkelcentrum Zijdelwaard gezellige kerstmuziek laten horen. Wilt u dit niet missen houdt u dan vooral onze facebookpagina in de gaten voor de juiste tijden: www.facebook.com/AmstelBlazersCollectief.

De muzikanten van het Amstel Blazers Collectief zijn zich ook volop aan het voorbereiden op het grote eigen concert wat gehouden zal worden op zondagmiddag 25 maart 2018! Dit concert in de Thamerkerk zal in het teken staan van het heelal in de ruimste zin van het woord. Een belangrijk deel is weggelegd voor een bewerking van de 7-delige orkestsuite 'The Planets' van de Engelse componist Gustav Holst. Dit stuk is speciaal voor het Amstel Blazers Collectief gearrangeerd door Richard Wortel. Wilt u dit concert niet missen en nu alvast een plaats in de Thamerkerk reserveren? Stuurt u dan een mailtje naar abcuithoorn@gmail.com. Dan wordt u u op de voorinschrijvingslijst gezet.