activiteiten Bilderdijkhof

24-11-2017, 10:51 | Lezersnieuws | Vita Amstelland

Vita Amstelland maakt onderdeel uit van Participe Holding

Persberichten t.b.v. week 48

Vita-Amstelland wijksteunpunt Bilderdijkhof

Bilderdijkhof 1 Uithoorn, 0297 567 209

www.vita-amstelland.nl

Help ons Helpen

Wij van Help ons Helpen 0297 willen dit jaar weer boodschappen gaan inzamelen voor onze gezinnen. Vooral in de december maanden is het fijn als er een extraatje is voor de kerstpakketten. Heeft u nog dingen die u zelf niet eet, of een extra boodschap wil doen voor een ander? Zoals: potjes groente/ pastasaus, rijst limonade, maar ook voor het persoonlijke hygiëne zoals tandpasta, tandenborstels en shampoo. Alles is welkom wat u wil schenken

De boodschappen kunt u afgeven bij ons op kantoor (Bilderdijkhof)

Alzheimer café

Op 7 december is er weer een Alzheimer café op de Bilderdijkhof. Het thema van deze avond is: Als de diagnose dementie gesteld is. Voor welke keuzes kom je te staan als mantelzorger? En hoe maak je die?. Wij hebben op deze avond 3 gasten: de praktijkondersteuner van de huisarts Carla Siegrest, de Casemanager en een Wijkverpleegkundige. De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis. Wij hopen jullie te zien op 7 december op de Bilderdijkhof.

Koersballen

Elke vrijdag van 09.30 tot 12.00 uur kunt u komen koersballen in de Bilderdijkhof. Koersballen lijkt enigszins op jeu de boules. Bij koersballen spelen doorgaans twee partijen tegen elkaar, waar heren en dames aan mee kunnen doen. U bent altijd welkom om eenmalig gratis uit te proberen.

Koffie speciaal

Heeft u zin in een gezellige donderdag ochtend bij de Bilderdijkhof, dan is de koffie speciaal iets voor u. Dit is een laagdrempelige kleine groepsactiviteit ( maximaal 12 deelnemers) zodat er voor iedereen aandacht is tijdens deze ochtend. De groep word ondersteunt door 3 enthousiaste vrijwilligers .Deze donderdag ochtenden staan vooral in het teken van gezelligheid met elkaar. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd denk hierbij aan spelletjes, uitjes en 1x per maand word er met de hele groep gegeten bereid door de vrijwilligers . Uiteraard is de activiteit niet compleet zonder een bakje koffie of kopje thee en een praatje. Heeft u interesse neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.