Activiteiten Vita in Bilderdijkhof

10-11-2017, 09:41 | Lezersnieuws | Vita

Activiteiten Vita in Bilderdijkhof

STOELYOGA Voor mensen die beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid, is er stoelyoga bij Vita Amstelland in de Bilderdijkhof. Zij kunnen daar de yogahoudingen zittend beoefenen op een stoel of in een rolstoel. Tijdens de lessen worden zowel zittende als staande oefeningen achter de stoel aangeboden. De activiteit is iedere vrijdag van 13.15 tot 14.15 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een proefles. Deelname kost 2,50 euro per keer. Er zijn ook strippenkaarten: 20 euro voor tien keer. Meer informatie op www.yogapret.nl.

RESTAURANT Het Vita restaurant is elke maandag, woensdag en vrijdag in de Bilderdijkhof. Bezoekers kunnen daar genieten van een warme maaltijd, die verzorgd wordt door 't Oventje. Er is elke week een andere menukaart. Wie een bepaald dieet volgt, kan dit tevoren laten weten. Meeëten kost 6 euro per maaltijd. De maaltijden beginnen om 12.00 uur.

GEHEUGENFITNESS Elke tweede en vierde dinsdag van de maand biedt Vita Amstelland geheugentrainingen in de Bilderdijkhof, van 10.00 tot 11.30 uur. Deelnemers kunnen hier hun geheugen geoefend houden met puzzels, quizzen en spelletjes in groepsverband. Deelname kost 1 euro.

BEWEGEN Vita biedt diverse bewegingsactiviteiten aan in de Bilderdijkhof. Het gaat om stoelhonkbal, vitaal bewegen, bewegen op muziek, gymnastiek, koersbal en stoelyoga. Gymnastiek wordt ook aangeboden in dorpshuis De Quakel en buurthuis Ponderosa. Tijdstippen zijn te vinden op www.vita-amstelland.nl. Meer informatioe vai 0297-567.209.