• Het AmstelProms Team aan het werk

    Ferdinand Beuse

AmstelProms 2018 organisatie weer van start

19-02-2018, 13:01 | Lezersnieuws | Heleen Colijn

Zet u het alvast in uw agenda? Zaterdag 14 juli vindt AmstelProms 2018 plaats. Een waar muzikaal spektakel waar vorig jaar zonder enige uitzondering positieve reacties op kwamen. Het AmstelProms concert is een combinatie van een groot orkest, een groot koor, zangers en zangeressen en dat allemaal verzorgd door lokale muzikanten en vrijwilligers. Het grootschalige evenement is gratis toegankelijk voor iedereen en vorig jaar stonden duizenden toeschouwers op de kade bij de evenementensteiger te kijken naar dit unieke muziekfeest.

De muziek is een combinatie van prachtige bekende licht klassieke muziek, bekende meezingers en opzwepende popnummers. Een waar feest voor de muzikanten, koorleden, zangers en zangeressen, maar zeker ook voor de toeschouwers. Wilt u het echt goed kunnen zien? Reserveer dan nu alvast een tribuneplaats voor slechts 25 euro. U bent dan tevens sponsor van het evenement en helpt het dus mede mogelijk maken.

Wilt u met uw bedrijf sponsor worden? Dan kan dat uiteraard ook. Er zijn verschillende sponsorpaketten waarmee u de naam van uw bedrijf kunt verbinden aan dit prachtige evenement. Voor meer informatie over tribuneplaatsen of een sponsorpakket kunt u een mail sturen naar info@amstelproms.nl.

Het evenement biedt ook de mogelijkheid om samen met uw klanten, medewerkers of andere gasten een VIP tafel te reserveren, waardoor u voorafgaand aan het concert kunt dineren aan een tafel direct aan het podium waarvandaan u daarna het concert kunt volgen. Ook dan bent u sponsor van AmstelProms en wordt uw bedrijfsnaam genoemd in de diverse media voorafgaand en tijdens het concert. Er is slechts een beperkt aantal tafels te reserveren, dus zorg dat u er snel bij bent.

De komende weken zullen wij u op de hoogte houden van wat AmstelProms 2018 gaat brengen. Een klein tipje van de sluier alvast opgelicht: wij zoeken nog regionale operazangers- en zangeressen!