EHBO: ook voor jou!

13-05-2019, 09:00 | Lezersnieuws | Marijke

Het EHBO-seizoen van onze vereniging zit er qua lessen weliswaar op, achter de schermen zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Zo hebben we het volledige lesschema voor het nieuwe seizoen gereed. Daarnaast verlenen wij ook EHBO inzet bij diverse evenementen in onze gemeente.

Op 1 oktober starten wij ons seizoen met een interessante lesavond voor al onze leden. Een week later starten wij op 8 oktober weer een nieuwe cursus EHBO. Deze cursus leidt op tot het volledige EHBO-diploma van het Oranje Kruis en is inclusief reanimeren en de module eerste hulp aan kinderen. In 11 lessen, die gegeven worden in sport- en activiteitencentrum De Scheg, leiden we je op tot eerstehulpverlener.

 

Wil je ook meer weten over eerste hulp en hoe je adequaat moet handelen als EHBO'er? Meld je dan nu aan voor onze cursus! Wij bieden je een interessante opleiding waarin we je alle facetten van de eerste hulp leren. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs geven met veel plezier de lessen.
 

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van een EHBO opleiding. Informeer hiernaar bij je verzekeringsmaatschappij.
Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen aan deze cursus die afgesloten wordt met een internationaal erkend examen en diploma.  De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.


EHBO herhalingslessen

Natuurlijk kun je bij ons ook je herhalingslessen volgen. Dus zoek je een goede en gezellige vereniging? Kom dan bij de KNV EHBO afdeling Uithoorn! Kijk voor meer informatie op www.ehbo-uithoorn.nl en meld je gelijk aan! Of neem contact op met de secretaris van onze vereniging: Ria van Geem, via e-mail: ehbouithoorn@kabelfoon.net.