• PvdA kandidaten

    Gerrit Roseboom

Els Gasseling opnieuw lijsttrekker PvdA

11-02-2018, 11:51 | Lezersnieuws | Gerrit Roseboom

In een geanimeerde bijeenkomst bij Geniet aan de Amstel presenteerde de PvdA zijn kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezing. Lijsttrekker Els Gasseling lichtte daarna samen met medekandidaten Jeroen Brink en Marga Moeijes het programma toe.

Ook de Partij van de Arbeid in Uithoorn is klaar voor de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart. Afdelingsvoorzitter Gerrit Roseboom stelde afgelopen vrijdag in Geniet aan de Amstel de kandidaten voor. Lijsttrekker is huidig fractievoorzitter Els Gasseling. Zij heeft haar sporen in de Uithoornse politiek inmiddels wel verdiend. Jeroen Brink, fractie-assistent in de afgelopen raadsperiode is tweede. Hij draait nu vier jaar op de achtergrond mee. Nieuwkomer op de derde plaats is Marga Moeijes. In Uithoorn geen onbekende door haar onvermoeide inzet voor het wel en wee van de bewoners in De Legmeer. Hans Portengen, oud-raadslid, is ook niet vreemd in de Uithoornse politiek. Op de vijfde plaats vinden we oud-wethouder Jan van Velzen. De lijst wordt gecompleteerd door Gerrit Roseboom, Chris Verhorst, Maarten Levenbach en Rob de Boer.

Els Gasseling zal in de komende periode zich opnieuw richten op het Schipholbeleid waarin alle Uithoornse partijen samen optrekken. Daarnaast zullen werk en inkomen en wonen en leefbaarheid haar aandacht krijgen. Jeroen Brink richt zich vooral op cultuur, sport, recreatie en jongerenwerk. Zijn motto is: Verbinden door activiteiten. Marga Moeijes zoekt het vooral in het samen doen. Samen doen op het gebied van zorg, participatie en onderhoud openbare ruimte. Bereikbaarheid en economie zijn de aandachtspunten van Hans Portengen. Hij gelooft ook vooral in: Uithoorn: sociaal, mooi wel.

Kortom: kandidaten die gezien hun achtergrond uw stem verdienen en daar bovenop een programma volgen dat heel Uithoorn ten goede komt.