• Productenplein Voedselbank

    Voedselbank

Inzamelactie Voedselbank bij AH Zijdelwaard

24-03-2019, 18:24 | Lezersnieuws | Sabine

Aankomende zaterdag 30 maart gaat Voedselbank Uithoorn – de Kwakel weer van start met de volgende inzamelingsactie voor levensmiddelen, ditmaal in samenwerking met Albert Heijn Zijdelwaard.

De hele dag van 09.00 uur tot 17.00 uur staan zij met een team enthousiaste vrijwilligers levensmiddelen in te zamelen voor de cliënten van de Voedselbank. In de supermarkt is een speciale locatie waar deze producten aanwezig zijn. Vrijwilligers reiken boodschappenlijstjes uit waaruit klanten van Albert Heijn producten kunnen kiezen om te doneren die op het productenplein opgesteld staan en die zij in de goederenkraam buiten de winkel kunnen inleveren. Deze locatie is duidelijk aangegeven met een groot spandoek.

Het concept van deze supermarktacties is inmiddels bij vele inwoners van Uithoorn en De Kwakel bekend en wordt door veel klanten zeer positief gewaardeerd. Met de ingezamelde producten kan de voedselbank de huishoudens in Uithoorn en de Kwakel ondersteunen die dit tijdelijk nodig hebben.

Tevens kunnen weer DE punten ingeleverd worden bij de goederenkraam buiten de winkel. Er staat ook een collectebus. Het geld zal volledig ten goede komen aan de Voedselbank.