• Groepsfoto MO13-1

    Brigitte Hofstee

MO13-1 Legmeervogels ongeslagen kampioen!

25-05-2019, 19:56 | Lezersnieuws | ester

Het meidenelftal onder de 13-1 van de Legmeervogels werd in de Najaarscompetitie al ongeslagen kampioen en is vervolgens in de Voorjaarscompetitie een klasse hoger gaan spelen.

Na een aantal spannende wedstrijden zijn de meiden ook in de 2e klasse er in geslaagd om ONGESLAGEN kampioen te worden. Dat mag een TOP prestatie genoemd worden. Met Tessa op doel en Jasmin, Lieke, Nathalie, Janique, Maddy en Bernice in de achterhoede heeft het team slechts 10 doelpunten tegen gekregen. Het middenveld dat vaak bestond uit Luna, Jenna en Fleur heeft heel wat meters gelopen om de aansluiting met de verdediging en aanval te bewaken. In de voorhoede waren vaak Sacha, Nina, Elise, Juli, Rodaina en Sarah te vinden. Totaal heeft het team 37 doelpunten weten te scoren, een bijzonder mooie prestatie. Soms waren de wedstrijden spannend, maar het teamgevoel heeft de meiden er altijd doorheen geholpen. Met als resultaat dus een (2e) ongeslagen kampioenschap. Wat gezegd moet worden is dat de meiden iedere wedstrijd aangemoedigd werden door vele ouders en familieleden. Speciale dank aan de trainers Eddy en Gert-Jan die de meiden in weer en wind hebben weten te enthousiasmeren. Daarnaast kan het team niet zonder een goede coach en een begeleider, Ronald en Brigitte bedankt voor jullie inzet en regelkunsten.

Het seizoen zit er nu bijna op, waarna het team verder zal gaan als MO15-1. Dit topteam is nog voor 1 dag in de week op zoek naar een enthousiaste trainer. Mocht iemand na het lezen van dit stuk zin hebben om de meiden nog beter te maken, dan kan er contact gezocht worden met de Legmeervogels.