• @amarahGaia

    Amarah Vermeer

Muziek met een missie: Nederlandse artiest start een internationale crowdfunding campagne.

08-03-2018, 11:32 | Lezersnieuws | Jennifer

Jennifer Ann, geboren in de Verenigde Staten, getogen in Nederland, lanceert een internationale crowdfunding voor haar nieuwe album: ‘Urban Shamanism’. Voor iedere dollar die binnen komt via de campagne, word er een zaadje gepland. Vandaar de naam ‘Plant seeds and grow music’. 

Wereldwijd is een generatie in opkomst die zich verbind in zelfbewustzijn en natuurbewustzijn. Oude inheemse culturen en wijsheden worden hierbij toegepast op het omgaan met hedendaagse uitdagingen als globalisering, duurzaamheid en gezonde leefstijl.

Jennifer Ann is een van de toonaangevende personen binnen deze internationale ontwikkeling. Ze reist wereldwijd om te leren bij o.a. inheemse volkeren en om haar kennis te delen op internationale festivals en conferenties. 

Voor de bekostiging van haar nieuwe CD in eigen beheer -een mix van eigen geschreven nummers in combinatie met wereldse mantra’s and chants- startte zij onlangs een crowdfunding campagne op indiegogo.com. Deze campagne gaat het niet alleen over ontvangen, maar juist over creëren en teruggeven. Voor iedere dollar die binnen komt, wordt letterlijk een zaadje gepland in de aarde. Zo draagt ze bij om de balans tussen mens en natuur intact te houden en tevens een groenere wereld achter te laten voor de volgende generaties.

Ze nodigt u uit om deel te nemen aan deze actie en haar te steunen door middel van het kopen van haar cd in de voorverkoop via indiegogo, waarbij u dus tegelijkertijd zaadjes plant. Jennifer Ann is woonachtig in Uithoorn, maar staat op het punt  om te vertrekken naar Bali en India voor een 6 weekse tour. Waarna ze terug zal keren om in Nederland haar nieuwe album op te nemen.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan één van de onderstaande links.

Website & Social Media: www.jenniferannsings.com https://soundcloud.com/jenniferannsings https://jenniferann.bandcamp.com www.facebook.com/jenniferannsings www.youtube.com/jenniferannsings

Crowdfunding ‘Plant seeds and grow music’.  https://www.indiegogo.com/projects/recording-new-album-urban-shamanism-music/x/