• Nieuwjaarsbal Danscentrum Colijn

    Andre

Nieuwjaarsbal Danscentrum Colijn weer heerlijk feestje!

08-01-2018, 13:41 | Lezersnieuws | Heleen Colijn

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe jaar met bubbels ingeleid bij Danscentrum Colijn tijdens het jaarlijkse Nieuwjaarsbal. Traditioneel met live muziek; dit jaar zou de avond worden opgeluisterd door het Duo Corinne Rijnders en Judith Beuse met Solid. Helaas was Judith door de griep geveld maar dit werd op fantastische wijze opgevangen door, ook een Uithoornse, zangeres Michèle Karamat Ali! De dames waren lekker op dreef en de leerlingen van Danscentrum Colijn waren dan ook veelvuldig op de dansvloer te vinden. Aan het eind nog even knallen tijdens de afterparty! Een goed begin van het nieuwe jaar!

2018

Axel en Heleen krijgen het weer druk; het Danscentrum is inmiddels uitgegroeid tot een allround bedrijf met een aantal verschillende onderdelen; voor ieder wat wils. De stijldanslessen worden nog altijd gegeven door Axel en Heleen zelf en vanaf deze maand starten er ook Salsalessen. Deze lessen worden gegeven door Salsainstructeur van Salsa Sirena, Wil Strik. Daarnaast zijn er diverse balletlessen zoals hiphop, popshow, moderne dans en kleuterballet. Deze worden verzorgd door de docenten van Dance Centre Uithoorn. Voor de liefhebbers van musical en theater heeft de Jeugd TheaterSchool Uithoorn ook onderdak gevonden in dit mooie pand. Sabrine Hallewas, Mascha Bakker en Caroline Smeets verzorgen zeer professionele lessen waarbij de kinderen onderricht krijgen in alle onderdelen van het mooie theatervak. Op zondag 21 januari staat er weer een Masterclass op stapel voor deze leerlingen. Dit keer komt Mark van Haasteren, theaterregisseur en castingdirector, de leerlingen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Op 2 juni staat de jaarlijkse theatershow in De Griffioen in Amstelveen weer op de agenda. Een hoogtepunt voor de leerlingen van de diverse onderdelen.