• moment van kampioenenhuldiging

    hofman

Qui Vive huldigt zijn kampioenen tijdens prachtige slotdag

12-06-2018, 10:49 | Lezersnieuws | katuschja

Afgelopen zondag 10 juni vond bij hockeyvereniging Qui Vive weer de jaarlijkse slotdag plaats. Tijdens deze slotdag maken de jeugdteams alvast kennis met hun team voor het aankomende seizoen en spelen ze in dit team ook enkele wedstrijdjes. Met ook nog een regulier competitieprogramma voor de senioren was het op Qui Vive een gezellige drukte.

Een hoogtepunt van de dag was de kampioenenhuldiging. Maar liefst 14 Qui Vive-teams zijn afgelopen seizoen kampioen geworden in de veld- of zaalcompetitie, een indrukwekkend aantal. De spelers en speelsters van deze teams maakten traditioneel hun gang naar de medailles via de rode loper, toegejuicht door vele aanwezige ouders en andere teams. Voor elke speler was er een medaille en voor de coach en manager uiteraard bloemen.

Zoals voorzitter Rob Das terecht benadrukte is het mooi om deze kampioenen te huldigen, maar is het plezier in de sport en het met elkaar sporten en beter worden minstens zo belangrijk. Het plezier was tijdens deze slotdag in ieder geval goed zichtbaar en het stralende weer maakte de dag compleet.