• Bij de goederenkraam kunnen de levensmiddelen worden ingeleverd

    Minke Lenting

Supermarktactie Voedselbank bij AH Jos vd Berg

04-12-2017, 08:50 | Lezersnieuws | Sabine

Aankomende zaterdag 9 december gaat Voedselbank Uithoorn - de Kwakel weer van start met de volgende inzamelingsactie voor levensmiddelen, ditmaal in samenwerking met Albert Heijn Jos van den Berg op het Amstelplein!

De hele dag van 09.00 uur tot 17.00 uur gaat een team enthousiaste vrijwilligers levensmiddelen inzamelen voor de cliënten van de Voedselbank. In de supermarkt is een speciale locatie waar deze producten aanwezig zijn. Deze locatie is duidelijk aangegeven met een groot spandoek. Het staat u vrij ook andere producten te doneren in de supermarkt, als het maar houdbare producten betreft, zoals koffie, conserven, wasmiddelen etc. Buiten staat een marktkraam met vrijwilligers waar de producten afgegeven kunnen worden.

Het concept van deze supermarktacties is inmiddels bij vele inwoners van Uithoorn en De Kwakel bekend en wordt door veel klanten zeer positief gewaardeerd. Met de ingezamelde producten kan de voedselbank cliënten ondersteunen die dit tijdelijk nodig hebben. Zeker met het oog op kerst is het heel fijn als zij iets extra's krijgen.

Het is altijd weer een feestje om bij Jos van den Berg te mogen staan dus de Voedselbank hoopt dat u ook even gezellig langskomt om te kijken wat ze aan het doen zijn. Tevens biedt het u de mogelijkheid wat producten te doneren die op het productenplein opgesteld staan en die u in de goederenkraam buiten de winkel kunt inleveren.

Heeft u nog DE punten? Graag ontvangen de vrijwilligers deze ook, zodat ze die kunnen inleveren voor koffie en thee. Alvast hartelijk bedankt.

De vrijwilligers van de Voedselbank hebben er weer zin in. Hopelijk tot zaterdag 9 december!