• Thamen Beeballers tijdens indoortoernooi

    Ouder team

Thamen beeballers spelen indoortoernooi in Haarlem

10-02-2019, 22:05 | Lezersnieuws | Linda

Zondag 10 februari gingen de beeballers naar Onze Gezellen in Haarlem voor een indoortoernooi. De eerste test sinds de kinderen weer in training zijn gegaan.

De eerste wedstrijd was tegen Kinheim en door beide teams werd er zeer leuk gespeeld. Mooie acties werden er door spelers van beide teams gemaakt. Goed veldwerk en zelfs een homerun voor Thamen. De wedstrijd werd met een mooie 20-14 overwinning afgesloten.

De tweede wedstrijd was tegen Terrasvogels uit Santpoort. De Thamen beeballers speelden een sterke wedstrijd tegen een goede tegenstander. Er was goed slagwerk van beide teams, maar ook nu waren er weer mooie acties in het veld. Ook deze wedstrijd werd gewonnen door de beeballers van Thamen.

De spelers en speelsters hebben het vandaag allemaal fantastisch gedaan en de meegereisde fans hebben genoten van een zeer geslaagde middag.

Wil je een keer komen meetrainen? Je bent van harte welkom op zaterdag 2 en/of zaterdag 9 maart van 10.00 t/m 11.30 uur in de gymzaal van de Brede School in Uithoorn. Geef alleen wel even door dat je komt via e-mail naar nieuweleden@thamen.info of via WhatsApp naar 06-51679394