Thamen stuntelt op bezoek bij Tex Town Tigers

14-04-2019, 21:44 | Lezersnieuws | Linda

Het is nog wat fris voor een honkbalwedstrijd als Thamen op zondag 14 april op bezoek is bij Tex Town Tigers te Enschede.

In de 1e inning slaat Schouten een mooie tweehonkslag. Helaas weten de andere Thamen spelers hem niet binnen te slaan, dus is het Tex Town Tigers dat de score opent in de gelijkmakende slagbeurt. Door fouten in de Thamen defensie weet Maathuis op het honk te komen, door te schuiven over de honken en te scoren voor de 1-0. In de 2e inning is het recept hetzelfde. Thamen stuntelt door waardoor TTT op de honken komt. TTT straft de fouten van Thamen af. Hogt en Maathuis slaan twee diep geslagen tweehonkslagen en mede hierdoor loopt de score op naar 5-0.

Van de 3e t/m de 8e inning komen beide teams er niet doorheen. Thamen weet TTT te weerhouden van scoren door sterke defensieve plays in het binnenveld, waaronder twee dubbelspellen. Echter weet Thamen tijdens de slagbeurten niet te imponeren. Slechts 2(!) hits worden er geslagen (Koole/Nurse) én maar liefst 10 (!) vangballen.

In de 8e inning komt TTT weer tot scoren. Het is wederom Maathuis die tekent voor een prachtige honkslag langs het eerste honk. Maathuis loopt binnen op de tweehonkslag van Oosterveld. Diezelfde Oosterveld weet uiteindelijk ook de thuisplaat te bereiken waardoor de score uitkomt op 7-0 voor TTT. De tweehonkslag van J. Vogelaar in de 9e inning kan niets meer aan deze score veranderen.

Op vrijdag 19 april speelt Thamen om 19.30 uur thuis tegen WSB uit Apeldoorn