V.D.O. 1 begint seizoen met verdienstelijke 6-4 nederlaag

27-01-2020, 12:00 | Lezersnieuws | Richard

Het eerste team van tafeltennisvereniging V.D.O. Uithoorn promoveerde afgelopen winter voor het eerst in 9 jaar van de 2e klasse naar de 1e klasse. Het voorjaarsseizoen begon afgelopen vrijdag met een uitwedstrijd tegen één van de favorieten voor de titel met Tempo Team uit Amsterdam als tegenstander.

V.D.O. 1 moest aantreden zonder de afwezigen Leon Braacx en Asam Mian. De selectie voor de wedstrijd tegen Tempo Team viel daarmee op de Paul Bakker, Victor van der Most en Martijn van Dijk.

V.D.O. kende een uitstekende start met eenvoudige zeges voor Paul en Martijn. Victor verloor zijn eerste wedstrijd in de 5e game. Het dubbel ging daarop naar Victor/Martijn voor een 1-3 stand. Het team verloor Paul Bakker aan een blessure en daarmee werd het uitzicht minder rooskleurig voor de rest van de avond. Victor kwam nipt te kort in zijn resterende wedstrijden. Martijn van Dijk won zijn 2e enkel eenvoudig maar zijn 3e enkel ging ondanks een voorsprong van 0-2 verloren met 3-2.

Ondanks de blessure voor Paul Bakker en de 6-4 nederlaag is het een positief resultaat tegen zo'n sterke opponent. V.D.O. speelt vrijdag a.s. om 20:00 in de zaal van de Springschans/Kajuit tegen Stede Broec. Entree is gratis en het team hoopt op uw steun!