112

UITHOORN In een winkelcentrum aan het Zijdelwaardplein in Uithoorn is dinsdagochtend rond 3.50 uur een plofkraak gepleegd op een geldautomaat bij een bankfiliaal van ABN AMRO. Twee personen in donkere kleding zijn daarna weggereden op een scooter in de richting van De Scheg. Ze dragen vermoedelijk gezichtsbedekking en hebben een grote tas bij...
UITHOORN  Bij de Brusselflat in Uithoorn stonden zaterdagavond een auto en een bestelbus in brand. 
UITHOORN De brandweer in Uithoorn is gisteren, op Tweede Kerstdag, uitgerukt voor een woningbrand aan de Roland Holstlaan in Uithoorn. 
UITHOORN Bij De Brede School aan de Randhoornweg in Uithoorn heeft zaterdagavond korte tijd een kleine brand gewoed. De brand woedde in een brievenbus en is vermoedelijk aangestoken.
UITHOORN Bij een inval bij een woning aan Bertram in Uithoorn werd dinsdag 8 oktober een hennepkwekerij aangetroffen.
UITHOORN (ANP) Een 31-jarige vrouw uit Uithoorn is aangehouden omdat ze een jihadistische groep op het socialmedianetwerk Telegram zou hebben beheerd. De groep GreenB1rds draagt het gedachtegoed van Islamitische Staat uit en roept op tot de gewapende strijd.
Uithoorn- Vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Klucht in Uithoorn. Een kind op de fiets werd aangereden door een automobilist.
De Kwakel Zaterdagavond omstreeks 18:30 uur is er brand ontstaan in een container nabij een bedrijf aan de Betula in de Kwakel.
DE KWAKEL - Op de N196 bij de Noorddammerweg in De Kwakel kwamen zaterdag 31 augustus een lijnbus van Connexxion en een personenauto met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten flink beschadigd.