112

UITHOORN (ANP) Een 31-jarige vrouw uit Uithoorn is aangehouden omdat ze een jihadistische groep op het socialmedianetwerk Telegram zou hebben beheerd. De groep GreenB1rds draagt het gedachtegoed van Islamitische Staat uit en roept op tot de gewapende strijd.
Uithoorn- Vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Klucht in Uithoorn. Een kind op de fiets werd aangereden door een automobilist.
De Kwakel Zaterdagavond omstreeks 18:30 uur is er brand ontstaan in een container nabij een bedrijf aan de Betula in de Kwakel.
DE KWAKEL - Op de N196 bij de Noorddammerweg in De Kwakel kwamen zaterdag 31 augustus een lijnbus van Connexxion en een personenauto met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten flink beschadigd.
DE KWAKEL Aan de Amsteldijk Zuid in De Kwakel is vrijdag 30 augustus een auto in brand gevlogen. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen bij de brand. 
DE KWAKEL Bij een aanrijding aan de Betula in De Kwakel is vanmiddag rond 15.00 uur een scooterrijder in botsing gekomen met een auto. De bestuurder van het voertuig, een Tesla, heeft de scooterrijder mogelijk over het hoofd gezien toen hij wilde wegrijden van het parkeervak.
UITHOORN/DE KWAKEL De politie van Aalsmeer en Uithoorn ziet de laatste paar weken een stijging van het aantal woninginbraken in hun gebied. Dat vragen zij op hun Facebookpagina om extra alert te zijn op verdachte omstandigheden.
UITHOORN (ANP) - De politie heeft maandag drie mannen aangehouden in een Hilversumse loods op verdenking van de invoer van 32 kilo crystal meth. De verdachten zijn mannen uit Uithoorn (43), Amsterdam (32) en Almere (47). De drugs waren verstopt in een uit Mexico afkomstige magneet en zijn via Schiphol het land binnengesmokkeld. De drugs, met...
UITHOORN Aan de Amsteldijk-Zuid ter hoogte van Nes aan de Amstel raakte vrijdagavond omstreeks 21.15 uur een voertuig te water.