Evenementen

UITHOORN Grote delen van Nederland vieren maandag 11 november Sint Maarten, en Uithoorn is hier uiteraard geen uitzondering op. Maar wat is er nog leuker dan aanbellen bij de buren? Snoep ophalen bij de politie natuurlijk. 
DE KWAKEL Tijdens de tweede avond van de Kwakelse Veiling, afgelopen zaterdag, waren de verwachtingen hoog gespannen. De eerste avond had al een bedrag van 29.680 euro opgebracht en meestal is de opbrengst van de tweede avond nog hoger. Daarmee kwam ook de grens van 2,5 miljoen euro in 60 jaar Kwakelse Veiling binnen handbereik.
DE KWAKEL "Eenmaal, andermaal", roept Mathijs van der Knaap zaterdagavond door de microfoon. De Kwakelse veiling is weer van start. Op twee avonden laat de Kwakelse gemeenschap zich van haar beste kant zien. Er is royaal gegeven en er wordt gul geboden, allemaal voor het goede doel.
DE KWAKEL De herfst is in volle gang, en de Kwakelse Kermis is voor velen al niet meer dan een zoete herinnering. Wil jij nog even terug naar het mooie gevoel van toen? Dan heeft de organisatie van de feesttent goed nieuws. 
UITHOORN De herfst heeft zijn intrede gedaan en dus is het tijd voor de Bokkentocht. Zaterdagmiddag 19 oktober wordt deze voor de achtste maal gehouden.
UITHOORN In het oude centrum van Uithoorn wordt zaterdag 9 en zondag 10 november de najaarsbraderie gehouden.
UITHOORN Uithoorn, De Kwakel en Thamen: 200 jaar samen! Dat is de slogan voor het komende feestjaar, waarin gemeente Uithoorn haar 200-jarig bestaan viert. De burgemeester is trots op onze drie dorpen, sinds 10 februari 1820 één gemeente!
UITHOORN De Brandweer Uithoorn houdt zaterdag 5 oktober de jaarlijkse open dag op de brandweerkazerne in Uithoorn. Belangstellenden zijn tussen 11.00 en 16.00 welkom in de kazerne aan de Zijdelweg om te komen ervaren wat het werk van de brandweer allemaal inhoudt.