Lokaal

UITHOORN De Speel Mee Week bij en in de Scheg werd vandaag afgesloten met de Kinderkermis. Dat betekende veel lachen maar ook griezelen bij de tocht door het spookhuis. Allerlei spellen konden worden gespeeld zoals touwtrekken, karaoke, trampoline en voetbal. Welk spel er ook gespeeld werd, het was altijd prijs.
UITHOORN Vier jaar geleden begon Jeroen Westera zijn eigen hoveniersbedrijf Westera Tuinen. In zijn spaarzame vrije tijd is hij trainer van CSW2. Verder is hij vader van een dochter van negen en een van vijf jaar. Vorige week vroeg Irma Meijer hoe hij werk en privé combineert.
Advertorial
Aangezien elektrisch rijden steeds populairder wordt, zijn er veel mensen die hun oude auto willen verkopen en een nieuw elektrisch model willen aanschaffen. Wil je een...
UITHOORN Wespen zijn nuttige beestjes, want ze smullen van muggen, vliegen en andere plaaginsecten. Van zoetigheid en vlees houden ze ook en dat vinden ze vaak in de buurt van mensen. Milieu Centraal zet vijf tips op een rij tegen wespenoverlast.
UITHOORN Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) houdt maandag 2 september een tweede inloopbijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden van Schiphol. Dit keer in Amsterdam.
Advertorial
Veel mannen die zich moeten voorbereiden op een chique of formele avond vragen dit zich af: Moet ik een pochet dragen of niet? Je wilt misschien niet ‘over-dressed’ zijn op...
UITHOORN Ondernemers in Uithoorn krijgen van de gemeente de mogelijkheid om hun camerasysteem gratis te laten scannen door het bedrijf CCV. De gemeente biedt dit aan om de kwaliteit van de beelden van particuliere camerasystemen te verbeteren.
UITHOORN Het timmeren en hameren is al van een afstand te horen. Bij de Speel Mee week verrijst dinsdag op het grasveld naast De Scheg een mooi huttendorp van pallets. Meer dan tachtig jongens en meisjes slaan spijkers in het hout en laten met grote precisie latten op maat maken bij een vrijwilliger met een cirkelzaag.
Advertorial
Uithoorn heeft haar bezoekers veel te bieden op het gebied van beauty en verzorging. Er zijn verschillende winkels waar je de leukste kleding kunt kopen, verschillende...
UITHOORN Door spoorvorming en kuilen ontstaat er steeds bij regen veel plasvorming op de weg aan de Wikke. De gemeente gaat daarom de weg herbestraten. De firma Van Amerongen B.V. verricht in opdracht van gemeente Uithoorn deze werkzaamheden.