Muziek

UITHOORN In het Proeflokaal van brouwerij de Schans, aan Schans 21, treedt zondag 16 februari van 15.00 tot 18.00 uur de band Sabor op. Naast salsa worden ook popnummers met een latin touch gespeeld.
UITHOORN Bij Brouwerij de Schans, Schans 21, wordt zondag 9 februari van 15.00 tot 18.00 uur het Schans Open Podium gehouden.
DE KWAKEL Ze stonden hoog op het verlanglijstje van het Maadagavondcomité en die wens kwam uit. The Wetnecks is een van de hoofdacts die komende zomer op zullen treden tijdens het Kwakel Open Air Festival. Zaterdag 13 juni staat de derde editie van het populaire Kwakel Open Air Festival op het programma. Op het festivalterrein in het dorp...
UITHOORN Het is bijna Valentijnsdag en daarom kan zondag 2 februari bij Brouwerij Schans, Schans 21, genoten worden van een luisterconcert genaamd 'Love Is The Language' met zangeres Nathaly Mascle en gitarist Ian Boelens.
DE KWAKEL De Uithoorns en Kwakelse band The Oki-Doki's presenteert zondag 2 februari om 15.00 uur hun debuutelpee in Fort De Kwakel, Het Fort 55. Na vijf jaar opnemen, mixen en masteren is er eindelijk een resultaat waar de band en hun publiek trots op zijn: een heuse vinylplaat met maar liefst twaalf eigen songs.
UITHOORN Zanger/saxofonist Jonny Boston en zangeres/gitarist Astrid Akse zijn zondag 26 januari van 15.30 tot 18.00 uur te gast bij de januari-editie van Jazz aan de Amstel bij Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet wordt een mix van jazz, country, soul en popmuziek ten gehore...
UITHOORN Marvin Timothy, Pip Alblas en Loet van der Lee zijn zondag 22 december speciaal te gast tijdens de kersteditie van Jazz aan de Amstel. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet krijgt het publiek bekende kerstsongs, aangevuld met een bijzondere mix van jazz, soul en andere muziekstijlen te horen.
UITHOORN In Uithoorn gaat in januari 2020 een jeugdorkest van start: het JOU oftewel JeugdOrkest Uithoorn. Onder de titel JOU zoekt JOU, zal de komende weken een campagne worden gelanceerd waarin actief naar jonge muzikanten wordt gezocht, die hieraan mee willen werken en in het orkest willen gaan spelen.