Sport

UITHOORN Een druilerige regendag zorgde zaterdag 12 oktober voor veel modder bij de veldrit van Albrandswaard in het Zuid-Hollandse Rhoon. Bij de amateurs stonden vijf UWTC-leden aan de start.
UITHOORN Vier strafschoppen in twee wedstrijden is wel erg veel van het goede. Ook in het duel Zaanlandia tegen Legmeervogels kreeg Legmeervogels weer een strafschop tegen. Ook nu was het commentaar van de scheidsrechter: hands is hands.
UITHOORN De naam Roxanne 'Rocky' Hehakaija zal bij veel mensen geen belletje doen rinkelen. Toch is zij wereldwijd bekend, ze is namelijk de allereerste vrouw die is vereeuwigd in de straatvoetbalversie van het computerspel FIFA van EA Sports. De Amsterdamse komt zaterdag 12 oktober naar Uithoorn voor een clinic.
UITHOORN Het UWTCX-team van UWTC werd vrijdag voorgesteld bij sponsor Coloriginz in Aalsmeer. De amateurs van het team zijn leden die allen al van jongs af aan bij UWTC betrokken zijn.
UITHOORN De koers in Dordrecht is al jarenlang de echte aftrap van het nationale veldritseizoen. Vanaf nu is er wekelijks een koers in het veld. Veel regen zorgde ervoor dat het parcours bij DRC de Mol op een aantal plekken best wel glad en modderig werd.