Uit & Cultuur

DE KWAKEL Nog even, en dan barst het Polderfeest weer los. Van woensdag 31 juli tot en met zondag 4 augustus is het evenemententerrein in De Kwakel de plek waar je moet zijn. Het Polderfeest wordt georganiseerd door het Feestcomité, bestaande uit zo'n 53 vrijwilligers.
Advertorial
Aangezien elektrisch rijden steeds populairder wordt, zijn er veel mensen die hun oude auto willen verkopen en een nieuw elektrisch model willen aanschaffen. Wil je een...
UITHOORN Ronkende motoren en klassieke Amerikaanse auto's: dit weekend kan de liefhebber zijn hart ophalen in Uithoorn. Op zaterdag verzamelen motorrijders om 12 uur bij café Drinken & Zo voor een ride out, een tocht van 110 kilometer. En zondag is het tijd voor het evenement All American Sunday, waarbij het draait om Amerikaanse auto's en...
UITHOORN Het was een gezellige opkomst bij het open podium afgelopen zondag. De deelnemers varieerden in leeftijd van 15 tot 80 jaar.
Advertorial
Veel mannen die zich moeten voorbereiden op een chique of formele avond vragen dit zich af: Moet ik een pochet dragen of niet? Je wilt misschien niet ‘over-dressed’ zijn op...
UITHOORN De Freerun University hield zaterdag een open dag. Kinderen konden kennismaken met de verschillende onderdelen van Free Running. Een sport die zowel binnen, in een speciale hal met obstakels, als buiten in de stad kan worden beoefend.
UITHOORN Zelfs het weer - het enige dat de organisatie niet in de hand had - zat zaterdag mee voor Amstel Proms. En dus was er sprake van een geslaagd derde editie van dit muzikale evenement, waarvan de opbrengst van de loterij voor War Child was.
Advertorial
Uithoorn heeft haar bezoekers veel te bieden op het gebied van beauty en verzorging. Er zijn verschillende winkels waar je de leukste kleding kunt kopen, verschillende...
UITHOORN aan de Randhoornweg op het evenemententerrein wordt zaterdag 22 juni het populaire AmstelProms concert gehouden. Het concert wordt uitgevoerd door een groot orkest bestaande uit 70 muzikanten, een koor van meer dan 80 zangers en zangeressen en brengt een mix van pop en klassieke muziek voor het publiek ten gehore.
UITHOORN Op de Schans is het gezellig druk. Een menigte mensen heeft zich verzameld bij de foodtrucks. En terwijl ze genieten van een drankje luisteren ze naar de muziek die van het podium af schalt.