Verkiezingen

NOORD-HOLLAND Het is definitief duidelijk uit welke partijen de nieuwe Provinciale Staten van de Provincie Noord-Holland bestaan. De zetels zijn onder de partijen verdeeld. Forum voor Democratie is de grootste partij geworden, gevolgd door GroenLinks en de VVD.
UITHOORN Met een opkomst van 48,7 procent hebben inwoners van Amstel, Gooi en Vecht zich uitgesproken tijdens de Waterschapsverkiezingen. Het opkomstpercentage ligt hoger dan 4 jaar geleden, toen 41,4 procent van de mensen kwam stemmen. 
UITHOORN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag het laatste deel: Jeanine Bouman en Enno de Tombe van QUEER.
UITHOORN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 9: Delano Felter van De Republikeinse Politieke Partij.
UITHOORN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 8: Hans Bremer van Forum Duurzaam Effectief Waterschap.
UITHOORN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 7: Ronald Schönberger van De Groenen.
UITHOORN Niels van Rijswijk doet namens de VVD mee aan de waterschapsverkiezingen. Hij is kandidaat voor het bestuur van waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV). Hij beschikt over veel kennis en ervaring binnen de sector: hij werkte jaren voor AGV en werkt nu voor het Hoogheemraadschap van Rijnland. In plaats van ambtenaar, waarin hij beleid...
UITHOORN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 6: Wim Zwanenburg van het CDA.
UITHOORN Nick Roosendaal doet tijdens de verkiezingen op 20 maart een gooi naar een zetel in de Provinciale Staten. Het voormalig VVD-raadslid staat op de dertiende plaats. Het wordt spannend voor Roosendaal: zeker van een zetel is hij nog niet. "Ik had natuurlijk liever wat hoger gestaan." Maar hij ziet het positief in. "Mocht het nu direct...