Deel je nieuws

10 maart: spetterend recital door violiste Noa Wildschut en pianiste Elisabeth Brauss in De Schutse

Uithoorn - Op zondag 10 maart komen violiste Noa Wildschut en pianiste Elisabeth Brauss naar De Schutse in Uithoorn voor een lyrisch èn spetterend recital. De SCAU beschouwt het als een grote eer dat deze beide jonge aanstormende talenten (allebei rond de twintig) komen optreden.

Eerste winst voor Boule Union Thamen 2Een succesvolle speeldag.

Na driemaal een gelijkspel werd tijdens de tiende speeldag de eerste overwinning binnengehaald. De tegenstander was team 4 van Grand Cru ’82 uit Leidschendam.

Het behouden huis

Verheugend nieuws in Witte Weekblad van 7 februari jongstleden.

1e Uithoornse Lady’s autorally tegen hartstilstand

Op zondag 19 mei a.s. organiseren de mannen van Lionsclub Uithoorn de 1e Lady’s Auto Tour rally,
een recreatieve toertocht waaraan alleen dames kunnen deelnemen, waar gezelligheid de boventoon voert en waar alles gericht is op het goede doel: de Stichting AED Uithoorn.

Petanque ook ’s winters leuk

Op zondag 10 februari vond voor de vijfde keer het Valentijntoernooi als clubtoernooi plaats. In het verleden was het altijd een clubontmoeting tussen vier verenigingen, maar door competities en toernooien in de overdekte accommodatie in Lisse kwam daar een eind aan.

Thamen beeballers spelen indoortoernooi in Haarlem

Zondag 10 februari gingen de beeballers naar Onze Gezellen in Haarlem voor een indoortoernooi. De eerste test sinds de kinderen weer in training zijn gegaan.

Iedereen geslaagd voor het EHBO examen!

We mogen weer trots zijn op onze cursisten! Dinsdag 5 februari sloten zij de cursus EHBO af met het officiële Oranje Kruis examen.

Boule Union Thamen nog niet in vorm

Speeldag negen was voor de spelers van beide teams de eerste NPC wedstrijd van dit jaar. Team 1 moest tegen team 2 van De Gooiers uit Loosdrecht. Het was voor BUT een thuiswedstrijd en die werd in de overdekte accommodatie van OSB in Bodegraven gespeeld,

60andMore live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

De Quakelse zondag middag bridge drive

Komende zondag is het thema snert bridge. Niet dat je snert moet bridgen om eraan mee te doen... maar dat je na afloop een snertmaaltijd (of uiensoep als alternatief) kunt gebruiken a 12 euro.

Pagina's