Lezersnieuws

Clubkampioenschap Petanque (jeu de boules)

Het clubkamioenschap is voor doubletten (tweetallen) du=ie lid zijn van de vereniging Boule Union Thamenl De eerste partij start om 10.30 uur en de finale wordt rond 16.30 verwacht.

Open Uithoorns doublettenkampioenschap

Het 32e Open Uithoorns doublettenkampioenschap sloot de toernooireeks voor wedstrijdspelers af. Met een deelname van 38 doubletten kon de organisatie zeer tevreden zijn. Te meer daar in Rijswijk een toernooi werd afgelast wegens te weinig inschrijvingen.

EHBO: ook voor jou!

Kusje erop en een pleister plakken: dat kan iedereen. Maar wat als je kind uit een klimrek valt en niet meer reageert? Of als je partner met klussen uitgeschoten is met een zaag en een flink bloedende wond heeft? Dan moet je in actie kunnen komen!

Vluchtelingenwerk & Qui Vive bij Rick FM

Deze zondag is tussen 11 en 12 uur is Annet van den Bergh te gast in onze rubriek de Kanjer van de Week. Zij begeleidt, maatschappelijk en juridisch, 6 Syrische gezinnen en 1 Eritrese vrouw. Zij behandelt de post en is contactpersoon voor hen.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Zomeractiviteiten Europarei en Zijdelwaard gaan tweede week in.

Zomeractiviteiten gaan tweede week in.

 

Uithoornse schittert in prijswinnende eindexamen film van de Nederlandse Filmacademie.

Elk jaar maken studenten van de Nederlandse Filmacademie een film of documentaire als afstudeerproject.

In de lichting van dit jaar (2018) schittert de 12 jarige Tara Punt uit Uithoorn met een rol als jongste zuster in de korte film “Sisters”.

Scouting Admiralengroep Uithoorn zet koers naar Nawaka 2018

Over een week begint het grootste waterscouting evenement, dat maar eens in de 4 jaar plaats vindt en waar sommige scouts al jaren naar uitzien. Het kamp, Nawaka genaamd, wordt gehouden op het scoutinglandgoed bij Zeewolde.

Mooie start Vrijdagavondcyclus petanque.

De 23e editie van de Vrijdagavondcyclus van Boule Union Thamen werd onder schitterende weersomstandigheden gespeeld en daardoor ook in de sfeer, die bij petanque hoort.

'We rotzooien maar wat an' wint 4e speelavond PvdA KroegKwis-competitie

In de vierde speelavond van de PvdA KroegKwis-competitie 2018 streden negen teams – het team van 'Ons Uithoorn' moest verstek laten gaan – om de zege.

Pagina's