Deel je nieuws

Jazz aan de Amstel 22-12-19

Zondag 22 december zijn Marvin Timothy, Pip Alblas en Loet van der Lee speciaal te gast tijdens de kersteditie van Jazz aan de Amstel.

Investeer in jezelf en tegelijk in het milieu!

Onderzoek wijst uit dat als 5% van het autoverkeer niet in de spits op de autoweg rijdt zijn alle files opgelost. Meer dan 50% van de werknemers woont binnen 15 km van het werk. Op het moment gaat 25% op de fiets naar het werk. Er is dus nog veel te winnen.

Rick FM Quiz Night 2020

Kom 17 januari naar de gezellige Rick FM Quiz Night 2020.

Vrijdag 17 januari is het zover: dan vindt de vierde editie van de jaarlijkse Rick FM Quiz Night plaats in het Dorpshuis De Quakel. Tijdens deze Quiz wordt je algemene kennis op de proef gesteld met uitdagende vragen.

Supermarktactie zaterdag 14 december ism AH Jos van den Berg

Wie iets extra’s wil geven met de kerst aan huishoudens die afhankelijk zijn van de Voedselbank, kunnen zaterdag 14 december terecht bij AH Jos van den Berg op het Amstelplein! Voedselbank Uithoorn-De Kwakel organiseert dan weer in samenwerking met AH Jos van den Berg een supermarktactie.

Sint op bezoek bij de EHBO-les

Onze nietsvermoedende EHBO’ers werden afgelopen dinsdag blij verrast door de komst van Sinterklaas en twee van zijn Pieten. En als Sinterklaas zegt dat je moet zingen, dan kun je nog zo oud zijn, maar dan sta je gewoon te zingen en te springen! Want wij waren ook erg blij!

Nieuw Jeugdorkest in Uithoorn

Vanaf januari 2020 zal er in Uithoorn een jeugdorkest worden opgericht. het speciale aan dit jeugdorkest is dat het open staat voor alle instrumenten (dus ook gitaar, piano, strijkinstrumenten, blaas- en slagwerkinstrumenten. Ook is het open voor alle speelniveaus.

Kom in Kerstsfeer met The Bridges + Tavenu

Op zaterdagavond 14 december zullen de leden van zangkoor The Bridges en de muzikanten van Tavenu het publiek alvast in kerststemming brengen.

gezellige patroonsdag bij kbo - de kwakel

Op de dag dat Sinterklaas weer richting Spanje vertrok, liep de R.K. Kerk in de Kwakel vol met leden van de KBO – de Kwakel om met elkaar de jaarlijkse Patroonsdag te openen. Na de Heilige mis werden de ruim honderd leden ontvangen in het dorpshuis met koffie en heerlijke gevulde speculaas.

Legmeer Jo13-1 in nieuw Trainings tenu

Lokale ondernemers hebben hun jongens van Legmeervogels Jo13-1 voorzien van een complete Training outfit

Kienavond Serviam

Op zaterdagavond 14 december organiseert stichting Serviam weer een gezellige bingoavond in het KNA gebouw Legmeerplein.. De zaal is open vanaf 19.00 uur en we beginnen om 20.00 uur

Pagina's