Deel je nieuws

KWF zoekt last-minute collectanten

Vanaf 1 september gaat de collecte van KWF Kankerbestrijding van start. De billboards staan er al,  veel collectanten staan startklaar, MAAR ....

Open Dag Tuin Bram de Groote Uithoorn

Zondag is de laatste openstelling van Tuin Bram de Groote van dit jaar. Op 1 september kunt u nog komen genieten van alles wat groeit en bloeit in de Tuin. De herfst is nog niet echt ingetreden dus er zijn nog volop zomerbloeiers.

Repair Cafe start weer op

4 September ontvangen wij, een 12 tal vrijwilligers, weer met alle genoegen elke inwoner van Uithoorn en omgeving met kapotte, maar voor u nog steeds waardevolle, spullen of met brandende vragen over hoe dit of dat op te lossen.

Repair Café Uithoorn start weer

Wij zitten weer klaar om met U reparatie-mogelijkheden te onderzoeken.

Kudelstaarters winnen clubkampioenschap petanque

Het 32e clubkampioenschap doubletten kende dit jaar maar acht deelnemende equipes.

De kampioen van 2018 was maar voor de helft aanwezig wegens familieverplichtingen.

Cursus Latin Dance 55+ gaat van start!

Op dinsdag 3 september gaat er een nieuwe Latin Dance Workout 55+ van start in het KNA gebouw aan het Legmeerplein.

Latin Dance Workout 55+ gaat van start!

Op dinsdag 3 september begint er weer een cursus van 15 lessen Latin Dance voor 55+'ers. Deze workshop is gebaseerd op het populaire Zumba Gold; Zumba voor senioren. Je danst dus niet in paren maar gewoon voor jezelf met de andere deelnemers.

Cursus Yin Yoga

Op maandag 26 augustus start de cursus Yin Yoga bij VDO Sport. Yin Yoga is een yogastijl die gericht is op diepe ontspanning en mindfulness. Het verbetert de mobiliteit en de soepelheid van het bindweefsel.

Cursus Yin Yoga bij VDO Sport

Volgende week start bij VDO Sport de cursusYin Yoga. Yin Yoga is een yogastijl die gericht is op diepe ontspanning en mindfulness. Het verbetert de mobiliteit en de soepelheid van het bindweefsel. De yogahoudingen worden enkele minuten aangehouden waarbij je werkt met ontspannen spieren.

Meezingkoor Uithoorn start dinsdag 27 augustus

 

Meezingkoor Uithoorn gaat dinsdag 27 augustus weer beginnen

Pagina's