Deel je nieuws

Groei vliegtuigbewegingen

Gemeentebelangen toont zich 17 oktober geen burgerbelangen door zich niet tegen groei van het aantal vliegtuigbewegingen uit te spreken maar te willen blijven praten. Sleept daar VVD en CDA in mee en behaalt zo steun voor haar motie op het moment dat de publieke tribune is leeggestroom . 

Voor wie steek jij een kaarsje op?

Iedereen die dat wil kan op zaterdag 2 november overleden vrienden, familieleden, geliefden gedenken door voor hen een kaarsje aan te steken in De Schutse, Merodelaan 1.

Halloween Speurtocht

Op vrijdagavond 1 november verandert het Winkelcentrum Zijdelwaardplein in een spookachtige plek! Pompoenen, heksen, skeletten, bloed en nog meer enge dingen om jou de stuipen op het lijf te jagen.

Badmintonjeugd De Kwakel speelt spannend toernooi

Op maandag 7 oktober 2019 was  er in plaats van de normale training een toernooi georganiseerd voor de jeugd van Badmintonvereniging  De Kwakel. Nieuwveen was de tegenstander en zij kwamen met een gevarieerde groep spelers de wisselbeker verdedigen.

Feestelijke afsluiting kinderboekenweek op De Kajuit

Nadat we de kinderboekenweek met het thema ‘Reis mee’ eerder al feestelijk geopend hadden op OBS De Kajuit (met een heuse catwalk en natuurlijk het dansen op Kinderen voor Kinderen), was het nu tijd om de week ook zo feestelijk mogelijk af te sluiten.

Geslaagd kwintettentoernooi petanque

Een kwintettentoernooi wordt gespeeld met teams van vijf spelers. In elke speelronde wordt er een doublettenpartij en een triplettenpartij gespeeld. De vijf spelers van een team rouleren per speelronde over de twee equipes.

Basketballers U12 pakken opnieuw de overwinning

Afgelopen zondag, 13 oktober, wachtte de U12 een spannende wedstrijd. Na de knappe overwinning van vorige week stond nu de tegenstander uit Hippolytushoef, Break Out ’88, op het programma. Om 13.30 uur vond in de Proosdijhal in Kudelstaart de sprongbal plaats.

Aankondiging kunstroute in De Kwakel

Nog even en dan openen 14 locaties, waar de kunstroute Qua Kunst & Ambacht in de Kwakel wordt gehouden, voor het 19e jaar hun deuren.

Leerlingen de Zon 2e tijdens scholierenveldloop

De leerlingen van basisschool de Zon zijn tijdens de 37e Jos van den Berg scholierenveldoop als 2e geëindigd. Ondanks een geplande studiedag stonden er toch ruim 80 kinderen aan de start.

Pagina's