Lezersnieuws

Kerststallen uit de hele wereld in De Schutse

Een os en een ezel en natuurlijk Maria, Jozef en het kindje: de kerststal hoort echt bij het kerstfeest. In De Schutse kun je van 17 tot en met 28 december heel verschillende kerststallen bewonderen. Grote en kleine, kleurrijk of heel eenvoudig. Er gaat een wereld voor je open. 

KBO –de Kwakel kijkt terug op een gezellige Patroonsdag

Al jaren een traditie: de tweede vrijdag in december vindt de jaarlijkse Patroonsdag van KBO – de Kwakel plaats! Traditiegetrouw wordt de dag geopend in de kerk met een heilige mis.

Supermarktactie Voedselbank bij AH Jos vd Berg

De laatste supermarktactie van dit jaar staat gepland op zaterdag 15 december, ditmaal in samenwerking met AH Jos van den Berg op het Amstelplein. Van 9.00 tot 17.00 uur staat er een wisselend team van enthousiaste vrijwilligers klaar om boodschappenlijstjes uit te reiken.

De_Donkere_Dagen_Voor_Kerst_Drive

Op zondag 23 december kan je komen bridgen in het dorpshuis De Quakel, Kerklaan 11 in De Kwakel, van 13:30 tot 17:00 uur. Kosten 7 euro per paar, s.v.p. je NBB-lidnummer vermelden bij inschrijving, maar inschrijven zonder zo'n nummer mag ook! Heb je geen vaste partner om te bridgen?

16 december: Montere Weemoed (oftewel: hoe fijne vleeswaren je melancholiek kunnen maken...)

Uithoorn – Op zondag 16 december a.s. brengt de SCAU (Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn)  een speciaal programma, met als thema ‘Montere Weemoed’.

Statiegeldactie Coop Uithoorn.Samen maken we het verschil voor De Voedselbank.

COOP Uithoorn steunt sociale initiatieven 

Afgelopen juli, augustus en september konden klanten van  de Coop Uithoorn hun statiegeldflessengeld doneren aan de  Voedselbank Uithoorn – De Kwakel.  

Handbalfeestje

Het is handbalfeest. Het damesteam presteert tijdens de Europese Kampioenschappen in Frankrijk en ook bij Legmeervogels wordt dat gevierd. Daarom vieren we een handbalfeestje op zaterdag 8 december tussen 16:30 en 21:15 in sporthal de Scheg in Uithoorn.

22 Verenigingen delen in opbrengst Kwakelse Veiling

De Kwakelse Veiling bracht dit jaar het recordbedrag van € 82.995 op. Traditiegetrouw wordt op de laatste vrijdag van november de verdeling over de Kwakelse verenigingen bekend gemaakt.

16 december: Montere Weemoed met Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel

Uithoorn – In de donkere dagen voor Kerst brengt de SCAU (Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn) op zondag 16 december a.s. een bijzonder programma, getiteld ‘Montere Weemoed’.

Sinterklaasfeest bij de Voedselbank Uithoorn - de Kwakel

Uithoorn, woensdag 28 november jl.

Om 15.30 uur klonken er blije geluiden aan de Johan de Wittlaan toen Sinterklaas met zijn Pieten arriveerde bij de Voedselbank. 

Pagina's