Deel je nieuws

Thamen en WSB delen de punten in vreemde wedstrijd

Thamen begint verdedigend en aanvallend sterk. Pitcher Benner weet WSB goed tegen te houden met 2 strike-outs in de eerste inning. Pitcher M. Bosman van WSB heeft moeite met z’n controle: maar liefst 4 Thamen spelers komen op de honken door 4-wijd en geraakt werpen.

De Springschans zet zich in voor het Emma kinderziekenhuis!

Jaarlijks probeert de Springschans met de leerlingen een steentje bij te dragen aan een goed doel. Dit jaar steunen wij het Emma Kinderziekenhuis.

Recensie voorstelling “Branden”, toneelgroep Maskerade, Alkwin TheaterUithoorn 12 april 2019

Maskerade presteert bewonderenswaardig in ingewikkeld stuk

Passion beleeft Inspirerende zangworkshop!

hebben zaterdag 13 april enorm genoten van een inspirerende en leerzame workshop. Deze werd gegeven door gediplomeerd en professioneel zangdocent en zangeres Jolieke Sorber uit Utrecht. Het was niet zomaar een doorsnee zangworkshop.

Goed bezet clubkampioenschap tête-à-tête bij Boule Union Thamen.

Nu is het enkelspel tête-à-tête) niet de populairste speelvorm van het petanque binnen de petanqueverenigingen. Toch was de deelname aan het 32e clubkampioenschap tête-à-tête met 80% gestegen ten opzichte van vorig jaar en dat ondanks de voorspelling van redelijk koude temperatuur.

Uithoornse in finale open nationale kampioenschappen Marinera te paard in Peru

Jaarlijks vindt in Mamacones, bij de Peruaanse hoofdstad Lima, de Concurso Nacional de Marinera a Caballo plaats.

Nederlands Dames & Heren softbal team op zoek bij Thamen

Woensdag 17 april om 20.00 uur spelen de selecties van het Nederlands Heren softbalteam en het Nederlands Dames softbalteam de "Battle of the Sexes" bij Thamen.

Thamen stuntelt op bezoek bij Tex Town Tigers

Het is nog wat fris voor een honkbalwedstrijd als Thamen op zondag 14 april op bezoek is bij Tex Town Tigers te Enschede.

Open Golfdag bij Golfcentrum Uithoorn

Open Golfdag bij Golfcentrum Uithoorn

Nieuwe seizoen SCAU veelbelovend en afwisselend

Uithoorn – Tijdens het laatste evenement van het afgelopen seizoen – het bezoek van de Minister van Enthousiasme aan Uithoorn – heeft de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn (SCAU) haar plannen voor het seizoen 2019-2020 wereldkundig gemaakt.

Pagina's