Lokaal lezersnieuws

Een jaar na dato

21 december 2017 werd een interview van mij door Conny Vos in de krant geplaatst. Omdat ik een en/of rekening had met mijn moeder en een bijstandsuitkering, werd deze vlak voor Kerst stopgezet en tevens werd er een terugvordering geëist van €24.000.

Toneelgroep Maskerade speelt hilarische camping-klucht

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2018 staat de toneelvereniging van Uithoorn op het podium van het Alkwin Kollege met de voorstelling ‘Een rits te ver’ van Jon van Eerd.

Rode Kruis Vakantieweek 2018

Begin September ging het Rode Kruis (locatie Uithoornn en De Kwakel) voor de vierde keer op vakantie met 36 gasten en 11 vrijwilligers. Dit keer ging de reis naar Lunteren in Gelderland, in Groupshotel Het Bosgoed, een heel mooi gebouw, special ingericht voor oudere en mindervalide mensen.

Brand verwoest Urbanuskerk

Door: Maaike Vos

Bovenkerk - Bij een verwoestende brand is zaterdagavond een overgroot deel van de Urbanuskerk in Bovenkerk in vlammen op gegaan.

YODESTINY - Inspiratie halen uit het leven

Het nieuwe boek 'YODESTINY - Inspiratie halen uit het leven' van Yolanda Barton uit de kwakel is verschenen. Deze verhalenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Samenvatting

Tentoonstelling: Een tweede leven voor kunst, Amu en Sonja

In  Art-Galerie ‘Boven Verwachting’ in Wilnis,  exposeren 2 vrouwelijke kunstenaars uit Uithoorn,in het weekend van 29-30 september, eigen(en ook verzamelde) creaties worden tentoongesteld en aangeboden.

Collecte Nierstichting 16 t/m 22 september

Help nierziekten genezen!

GEEF AAN DE COLLECTANT TIJDENS DE NIERSTICHTING COLLECTE

Het nieuwe radioseizoen gaat van start

Het nieuwe radioseizoen staat voor de deur. Naast veel oude vertrouwde programma's zijn er dit seizoen ook nieuwe programma's bij Rick FM te besluiteren, zoals Sport & Co en Happy Hour.

Danslessen voor mensen met Parkinson, MS en reuma

Wil jij je fysiek en mentaal lekkerder voelen, maar denk je dat dit niet meer mogelijk is? Dance for Health zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Burendag 2018 in winkelcentrum Zijdelwaard

Op zaterdag 22 september aanstaande is het landelijke Burendag! Buurtbeheer Zijdelwaard en Rick FM organiseren, samen met Winkelcentrum Zijdelwaard een onvergetelijke Burendag in het winkelcentrum.

Pagina's