Sport lezersnieuws

Clubkampioenschap Petanque (jeu de boules)

Het clubkamioenschap is voor doubletten (tweetallen) du=ie lid zijn van de vereniging Boule Union Thamenl De eerste partij start om 10.30 uur en de finale wordt rond 16.30 verwacht.

Open Uithoorns doublettenkampioenschap

Het 32e Open Uithoorns doublettenkampioenschap sloot de toernooireeks voor wedstrijdspelers af. Met een deelname van 38 doubletten kon de organisatie zeer tevreden zijn. Te meer daar in Rijswijk een toernooi werd afgelast wegens te weinig inschrijvingen.

Vluchtelingenwerk & Qui Vive bij Rick FM

Deze zondag is tussen 11 en 12 uur is Annet van den Bergh te gast in onze rubriek de Kanjer van de Week. Zij begeleidt, maatschappelijk en juridisch, 6 Syrische gezinnen en 1 Eritrese vrouw. Zij behandelt de post en is contactpersoon voor hen.

Mooie start Vrijdagavondcyclus petanque.

De 23e editie van de Vrijdagavondcyclus van Boule Union Thamen werd onder schitterende weersomstandigheden gespeeld en daardoor ook in de sfeer, die bij petanque hoort.

Dansen met MS, Parkinson en Reuma in Uithoorn

Vanaf deze zomer kunnen inwoners van Uithoorn die leven met MS, Parkinson, Reuma of andere chronische bewegingsbeperkingen komen dansen bij wekelijkse lessen van stichting Dance for Health.

Uithoorn voor Elkaar rolt door..

Uithoorn voor Elkaar rolt door?

Verlies Thamen honkballers in laatste wedstrijd voor zomerstop

Vrijdagavond kwam Amsterdam Pirates H3 oftwel de Mokum Hawks op bezoek aan de Vuurlijn in De Kwakel. De Thamen line-up was verre van compleet en de coach moest dus ook de nodige aanpassingen in het veld maken.

Thamen pupillen winnen van (zomer)kampioen Pirates 

Vandaag kwam de kampioen uit de 2e klasse C, Amsterdam Pirates PH3, op bezoek bij onze HB pupillen 1 en wat was het een spannende wedstrijd.

Thamen honkballers nemen winst mee uit Meppel

Zondag mochten de honkballers van Thamen op bezoek bij Blue Devils in Meppel, de nummer 3 in de competitie en dat werd een mooie pot honkbal.

Winst en verlies voor Thamen honkballers

Woensdagavond gingen de honkballers van Thamen op bezoek bij The Herons in Heerhugowaard. The Herons weet in de gelijkmakende eerste inning meteen te scoren 1-0.  Thamen scoort in de tweede inning meteen twee punten na een aantal veldfouten, 1-2.

Pagina's