Verkiezingen lezersnieuws

Neven Shaeia voor Miss Beauty of Noord-Holland

Neven Shaeia, 20 jaar strijdt voor Miss Beauty of Noord Holland. Zij zet zich vooral in voor de LINDA Foundation. De stichting helpt kinderen in armoede in Nederland. 

Kandidatenlijst Groen Uithoorn voor de gemeenteraadsverkiezingen 21 maart

Groen Uithoorn heeft de kandidatenlijst voor de verkiezingen op 21 maart samengesteld. Deze maken we nu bekend. Naast de ervaren krachten Jeroen Albers en Arjan Koopmans zijn er ook nieuwkomers. De jongere garde bestaat Uit Sebastien Ten Voorde (bijna 18 jaar) en Annika van Gastelen (18 jaar).

Groen Uithoorn tegen samenwerking in Duo+ deel2

Groen Uithoorn tegen samenwerking in DUO+

Deel 2 , vervolg

Heeft de DUO organisatie al iets opgeleverd voor de inwoners van Uithoorn?

Verkeerde plaatsnamen op kandidatenlijst bij Ons Uithoorn

Afgelopen week zijn de kandidatenlijsten verspreid voor de verkiezing van de gemeenteraad op woensdag 21 maart. Op lijst 5 van Ons Uithoorn staan veertien kandidaten.

Groen Uithoorn tegen samenwerking in DUO+

Hierbij een reactie op het stukje van Gemeentebelangen  in het Witte Weekblad van 1 maart j.l.

Verkiezingsdebatten op Rick FM

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018 zend Rick FM zes dagen per week verkiezingsdebatten over uiteenlopende onderwerpen. Elk debat wordt gevoerd tussen 2 partijen onder leiding van een presentator van Rick FM.

Els Gasseling opnieuw lijsttrekker PvdA

In een geanimeerde bijeenkomst bij Geniet aan de Amstel presenteerde de PvdA zijn kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezing. Lijsttrekker Els Gasseling lichtte daarna samen met medekandidaten Jeroen Brink en Marga Moeijes het programma toe.