• Eigen foto

Crowdfunding Help ons Helpen 0297: 'Gezinnen dat echte vakantiegevoel geven'

UITHOORN Lekker op vakantie of een paar dagen ertussenuit is niet voor ieder gezin in Uithoorn weggelegd. De oorzaak is geldgebrek. De hoogste tijd volgens Patricia Gerrits van 'Help ons Helpen 0297' om hier verandering in te brengen. Ze wil daarom met deze gezinnen een paar dagen op vakantie. Om dit financieel mogelijk te maken is ze een inzamelingsactie begonnen.

,,Ik wil de kinderen en hun ouders dat échte vakantiegevoel laten ervaren. Waar alles mag, maar niks moet. Waterpret, spelen, ontspannen. Kinderen die opgroeien in armoede snappen niet waarom vriendjes wel op vakantie gaan en zij meestal maar thuis zitten," vertelt Patricia. Zij is oprichtster van 'Help ons Helpen 0297', een stichting die Uithoornse gezinnen in geldnood helpt aan onder andere boodschappen.
,,Gezinnen die alle dubbeltjes moeten omdraaien leven in continue stress. Ik gun het ze om even helemaal weg te zijn van alles. Daarom ben ik na advies van de gemeente Uithoorn deze crowdfundingsactie gestart via getfunded.nl. Want iedereen begrijpt dat hier geld voor nodig is. In totaal gaat het om 21 gezinnen. Wie dit mede mogelijk wil maken kan ons steunen door een bedrag te doneren." Doneren kan via https://getfunded.nl/campagne/5694-help-kinderen-bij-patries-aan-mooie-zomervakantie. Meer informatie via www.samenaandeamstel.nl of via hoh0297@samenaandeamstel.nl of bel 06-50547869.