• Pixabay.com

Drie dagen feest tijdens Amstelland Festival in Uithoorn

UITHOORN Op het evenemententerrein aan de Randhoornweg vindt vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni de zesde editie plaats van het Amstelland Festival. Er is een uitgebreid programma samengesteld met een Hollandse Avond, de QMusic Party en de Familiedag. 

Vrijdag 28 juni wordt vanaf 16.00 uur afgetrapt met de Hollandse Avond, een avond vol meezingen, dansen, lekker borrelen en genieten. Er zijn niet minder dan negen artiesten geboekt, waaronder Quincy, Wesly Bronkhorst, Het Meezingteam en Laura Fischer. 

FOUTE HITS Een dag later, zaterdag 29 juni, is het tijd voor de QMusic Party. De dj's van dit bekende radiostation komen naar Uithoorn om de boel op z'n kop te zetten met de nodige foute hits. 

Zondag 30 juni wordt het Amstelland Festival afgesloten met de Familiedag voor jong en oud. Vanaf 12.00 uur is er vermaak op het terrein voor de kinderen zoals een springkussens, schminken en een draaimolen en elk uur lopen er diverse sprookjesfiguren over het terrein. Daarnaast is er een kofferbakmarkt en zijn er stands met eten en drinken. Dj Berco en de band Covernation zorgen voor de muzikale omlijsting. 

VOORVERKOOP Kaarten voor de Hollandse Avond kosten 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de deur wie naar de QMusic Party wil betaald in de voorverkoop 15 euro en 20 euro aan de deur Voor de familiedag is geen voorverkoop, entree kost 3 euro voor iedereen ouder dan 12 jaar. 

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van het Amstelland Festival.