• Stockfoto foodtruck

Voor elk wat wils bij foodtrucks van Toost-festival

UITHOORN Het Toost-festival komt naar Uithoorn. Van 23 tot en met 25 augustus staan op het evenemententerrein aan de Randhoornweg ruim 15 foodtrucks die stuk voor stuk heerlijke hapjes te koop hebben.

Terwijl je het terrein op loopt, komen de etensgeuren je tegemoet. Er is voor ieders smaak iets te vinden, ook voor kinderen. Behalve allerlei lekkernijen is er veel zomerse livemuziek op het rollende podium. Voor de kinderen is er een speciaal kunstzinnig programma. Zo zijn er verschillende workshops en kinderactiviteiten in de kidscorner, wordt er geschminkt, kan er een rondje gemaakt worden in de nostalgische zweefmolen en ook de poffertjeskraam blijkt elk jaar weer favoriet.

De kidscorner op Toost wordt gehost door Make It Art Worthy, een stichting die kunstenaars inzet om de leukste workshops voor kinderen te verzorgen. Zo is er elke dag iets leuks te beleven. Van muziekinstrumenten en afvalbeestjes maken tot schilderen in het zand en toneelspelen.

Het Toost-festival is te bezoeken op vrijdag 23 augustus van 16.00-23.00 uur, zaterdag 24 augustus van 12.00-23.00 uur en zondag 25 augustus van 13.00-21.00 uur. Kijk voor meer informatie op toostfoodtruckfestival.nl