• Dorpshuis De Quakel

Fijne financiële verrassing voor Dorpshuis De Quakel

DE KWAKEL Het bestuur van Dorpshuis De Quakel werd deze week positief verrast. Tijdens de bestuursvergadering kwam het bestuur van de inmiddels opgeheven Vuurwerkgroep De Kwakel langs om ons financieel een steuntje in de rug te geven.

Ed Bertoen, Paul Boere en Jan van Alen namen kort zitting. Tijdens de interruptie ontving het dorpshuisbestuur uit handen van penningmeester Jan van Alen een cheque met daarop een mooi bedrag.

ZONDER EXTRA TOEZICHT Na 10 jaar Vuurwerkgroep De Kwakel is duidelijk geworden dat De Kwakel de jaarwisseling ondertussen kan vieren zonder extra toezicht. Het feit dat zij na 10 jaar kunnen stoppen kan gezien worden als kroon op het werk van deze grote groep vrijwilligers.

De reden dat zij besloten hebben juist het dorpshuis te voorzien van deze financiële injectie heeft te maken met de functie die het dorpshuis heeft gespeeld vanaf de oprichting van de Vuurwerkgroep.

GOED GEVOEL Met een goed gevoel keek oprichter van de stichting Paul Boere terug naar de rol die Piet Kas speelde door het dorpshuis open te stellen voor de vrijwilligers van de stichting. Vanuit deze uitvalsbasis opereerde de Vuurwerkgroep op oudjaarsdag. Met het overhandigen van deze cheque sluiten zij een mooi project af.

Het bestuur van Dorpshuis de Quakel zal zorgen voor een goede bestemming van de gift.