• Archief

Foodtruckfestival 'Tjoeke Tjoeke Food Food' in Uithoorn

UITHOORN Op het evenemententerrein aan de Randhoornweg vindt komend pinksterweekeinde het foodtruckfestival 'Tjoeke Tjoeke Food Food' plaats. Bezoekers zijn zondag 9 en maandag 10 juni van 12.00 tot 20.00 uur welkom, entree is gratis. 

Tijdens het festival kunnen bezoekers op een smakelijke ontdekkingsreis gaan en de verschillende mobiele keukens bezoeken. Er zijn twintig foodtrucks aanwezig met uiteenlopende gerechten. Ook aan een vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is gedacht. 

INFORMEEL De organisatie is in handen van Evenementenorganisatie Bruisend. "Op onze foodtruckfestivals creëren we een informele en knusse sfeer. Het voelt als een grote ongedwongen familiebijeenkomst waar iedereen het leuk vindt om elkaar weer eens te zien en te spreken; het 'ons-kent-onsgevoel'. En wat is leuker om met elkaar te kletsen in een Bourgondische omgeving met de leukste mobiele keukens en bruisende drankjes?"

Er worden tijdens het festival gerechten uit verschillende werelddelen geserveerd, van Mexicaanse barbecueworstjes tot Spaanse churros en van Franse wijnen tot Indonesisch 'streetfood'. Ook een kenmerkend Nederlandse gerecht als paling is te proeven, net als zalm, tosti's, Italiaans ijs en cappuccino. 

ZWEEFMOLEN Ook aan de kinderen is gedacht. Er is kindervermaak voor diverse leeftijden en voor de allerkleinsten is er de 'Little Tiny'-draaicarrousel en een zweefmolen.