• Akse media

Gemeentegids Uithoorn 2019 vanaf volgende week op de mat

UITHOORN In samenwerking met de gemeente Uithoorn presenteert Akse Media de nieuwe gemeentegids Uithoorn 2019, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. In de gids staat informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de digitale gemeentegids, de SmartMap via http://uithoorn.smartmap.nl

Wie na 27 januari nog geen gids heeft ontvangen, kan deze afhalen op het gemeentehuis. Op de SmartMap is ook een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids in te zien.

Naast de (digitale) gemeentegids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor tablet of smartphone kunnen 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal geraadpleegd worden. Vanuit een vermelding kan een website worden bezocht maar ook kan telefonisch contact worden opgenomen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook wijst de app via de routefunctie de gebruiker de weg vanaf de plek waar hij of zij zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging. De gratis Gemeentegids App kan worden gedownload door onderstaande QR-code te scannen.

De digitale gemeentegids heeft wederom de hoogst mogelijke drempelvrije status behaald. Dit betekent dat de site goed toegankelijk is voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom.

De gemeentegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Uithoorn) of bel 0223- 673 010. Daarnaast kan ook gebruik worden gemaakt van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale gemeentegids http://uithoorn.smartmap.nl