• Shyla Zoet

    Pr

Jazz aan de Amstel met onder meer Graziella Hunsel

UITHOORN Zangeres Graziella Hunsel, Anne-Marie Hunsel en Jonny Boston zijn zondagmiddag 14 januari speciaal te gast bij Jazz aan de Amstel. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunnen liefhebbers zondag van 15.30 tot 17.30 uur in Sjiek aan de Amstel weer genieten van echte Jazz-standards en andere muziekstijlen zoals pop en evergreens.

De Surinaamse/Spaanse zangeres Graziella Hunsel uit de Bijlmermeer is al heel lang actief op muzikaal gebied. Zij haalde de finale van de Soundmixshow en de live shows van The Voice of Holland. Zij trad in menig theater op met haar eigen productie 'The Grand Ladies of Jazz', bracht

recentelijk haar EP Minute Made Woman met zelf geschreven nummers uit, heeft een eigen platenlabel en zingt bij de dinnershow 'Brooklyn Nights' in de Studio's Aalsmeer.

Graziella is dochter van Anne-Marie Hunsel de diva van het Surinaamse levenslied, die zondag ook van de paryij is. Anne-Marie is binnen de Surinaamse gemeenschap vooral bekend om haar nummers Gado bles' Sranankondre, Mi dren, Fisi boto en vele andere.

Bandlid is deze middag ook Jonny Boston (sax/zang). Hij heeft zijn sporen al meer dan verdiend heeft in binnen- en buitenland. Hij trad op met bekende artiesten en bands zoals de Max Collie Jazz band, Georgie Fam, Jamie Cullum en deze week tourt hij met de Young Messiah door het land.

.

Gastvrouw is zangeres Shyla Zoet, die samenwerkte met diverse nationale en internationale

artiesten. Onder de naam Sweet & Co bracht zij samen met producer Joos van Leeuwen de EP 'Listen 2 me' uit met daarop eigen songs in een easy jazz/pop stijl. Tijdens al weer het 6e seizoen

van Jazz aan de Amstel, nodigt zij vele artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren.

De band bestaat zondag 14 januari uit Graziella Hunsel (zang), Anne-Marie Hunsel (zang), Jonny Boston (sax/zang), Joos van Leeuwen(piano), Peter Bergman (bas), Olaf Keus (drums) en Shyla Zoet (zang en presentatie). Locatie: Sjiek aan de Amstel, Marktplein 11 Uithoorn. Entree 3 euro.