• Paul Poulissen

  • _Jasmijn Hendriks

  • Shyla Zoet

  • Yvette de Bie

Jazz aan de Amstel met Paul Poulissen

UITHOORN Yvette de Bie (zang), Jasmijn Hendriks (zang), Paul Poulissen (piano/trompet] en Fernando Sanchez (zang) zijn zondagmiddag 25 februari te gast bij Jazz aan de Amstel. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kan het publiek ook deze zondag weer genieten van Jazz standards, pop, soul, eigen songs en bewerkingen van bestaande liedjes in allerlei muziekstijlen.

Zangeres Yvette de Bie deed mee met The Voice en heeft een voorliefde voor Jazz en Soul muziek. Ze zingt ook guide vocals in en is ook te horen als voice-over. Daarnaast zingt ze bij de The Grand Ladies of Jazz en The Gospelsingers in het theater. Paul Poulissen is een ras entertainer en speelt zowel trompet als piano. Hij schreef diverse tv- tunes voor onder meert Service Salon van de Avro en Hier en Nu. Daarnaast was hij ook dirigent van Avro's Kinderkoor.

Gastvrouw zangeres Shyla Zoet werkte samen met nationale en internationale artiesten. Onder de naam Sweet & Co bracht zij samen met producer Joos van Leeuwen de EP 'Listen 2 me' uit met daarop eigen songs in een easy jazz/pop stijl.

Jazz aan de Amstel is momenteel bezig aan het zesde seizoen. Sylvia Zoet nodigt hiervoor artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren. Jazz aan de Amstel vindt zondag 25 februari van 15.30 tot 17.30 uur plaats in Sjiek aan de Amstel aan Marktplein 11 in Uithoorn. De entree bedraagt 3 euro.