• Paul van der Feen.

  • Shyla Zoet.

Jazz aan de Amstel met Roberto Galanto en Paul van der Feen

UITHOORN De Italinaanse zanger en gitarist Roberto Galanto en saxofoniast Paul van der Feen zijn zondag 28 januari te gast bij Jazz aan de Amstel. Onder leiding van singer/songwriter en presentatrice Shyla Zoet kunnen bezoekers in Sjiek aan de Amstel genieten van Jazz standards, eigen songs en bewerkingen van bestaande liedjes in allerlei muziekstijlen.

Roberto Galanto is een veelzijdig zanger en gitarist uit Italië die verschillende stijlen zoals opera, Italiaanse en jazzmuziek beheerst. Hij studeerde klassiek en jazz op het conservatorium en zingt zowel opera als

bas-bariton, maar is ook een echt 'jazz crooner'. Daarnaast schrijft hij eigen werk. Zijn cd met eigen Italiaanse jazz- en popsongs komt binnenkort uit.

Paul van der Feen won de World Sax Competition en is ook één van de solisten van het Metropole Orkest waarmee hij reeds met verschillende wereldsterren zoals Chaka Khan, Elvis Costello en Al Jarreau speelde.

Gastvrouw zangeres Shyla Zoet werkte samen met vele nationale en internationale artiesten waaronder Sister Sledge, Jasparina de Jong, Gerard Cox, Lee Towers, Gordon, Replay, Boney M en vele anderen. Ook tijdens dit 6e seizoen

van Jazz aan de Amstel, nodigt zij vele artiesten uit binnen- en buitenland uit, om met haar te musiceren in Sjiek

aan de Amstel.

Zondag bestaat de band naast Roberto Galanto (zang), Paul van der Feen (sax) en Shyla Zoet (zang en presentatie) uit Joos van Leeuwen (piano), Peter Bergman (bas), Olaf Keus (drums).

Jazz aan de Amstel vindt zondag 28 januari van 15.30 tot 17.30 uur plaats in Sjiek aan de Amstel aan Marktplein 11 in Uithoorn. Entree 3 euro.