• Stichting Maandagavondcomité

KAF keert terug op podium Kwakel Open Air Festival

DE KWAKEL KAF keert terug op het podium van het Kwakel Open Air Festival. De Kwakels punkband van frontman Felix de Jong is de eerste naam die bevestigd is door het Maandagavondcomité, dat de organisatie van het festival in handen heeft. 

De datum zaterdag 9 juni 2018 heeft in De Kwakel voor altijd een bijzondere klank. Die dag stond namelijk op het evenemententerrein de eerste editie van het Kwakel Open Air Festival op de agenda, het begin van wat hopelijk een langdurende traditie gaat worden in het dorp. 

PROGRAMMA Al snel was bekend dat er in ieder geval een tweede editie zou gaan komen, deze staat gepland voor zaterdag 15 juni 2019. Inmiddels is het programma rond, en het Maandagavondcomité is begonnen met het bekendmaken van de optredende artiesten. 

Als eerste naam is deze week Kwakels Actie Front, ook wel bekend als KAF, bekendgemaakt. Deze Kwakelse punkband maakte tijdens het eerste Kwakel Open Air Festival al een onuitwisbare indruk en is daarom, op veler verzoek, opnieuw gevraagd te komen spelen. De komende weken wordt op de Facebook-pagina van de organisatie de rest van de line-up bekendgemaakt.