• Aangeleverd
  • Aangeleverd

Kapan Menang bedankt Joop van Diemen

DE KWAKEL Het jaarlijkse uitje van de loterijclub uit de Kwakel Kapan Menang vond zaterdag 6 oktober plaats en de weergoden waren hen heel goed gezind. Met circa 25 personen togen ze naar Nieuwkoop, waar de groep op de boot Annabel een rondvaart over de Nieuwkoopse Plassen heeft beleefd.

Voordat ze van wal gingen werd er een officieel momentje ingelast. De kersverse voorzitter Jan Alen overhandigde Joop van Diemen namens alle leden een plaquette voor zijn 15 jaar voorzitterschap. Hierop staat ook vermeld; 'De sterkste schakel'. En dat is Joop geweest. Door zijn vasthoudendheid heeft hij het voor elkaar gekregen de club in stand te houden. Een opheffing dreigde een aantal jaren geleden, maar Joop zei altijd " het komt goed". En goed is het gekomen. De club is weer voltallig en er is zelfs een wachtlijst.

Na dit momentje werd door Joop een taart aangesneden en toen Corrie van Diemen de tekst las, kon ze het toch even niet droog houden. Na het nuttigen van deze overheerlijke taart, de mooie rondvaart, togen we terug naar het honk op de Boterdijk waar er nog genoten werd van een heerlijk Chinees buffet vergezeld met de nodige drankjes. De organisatie kijkt terug op een heerlijk dagje uit.