• Wikipedia.

Medewerkers McDonalds gaan strijd aan met zwerfafval

UITHOORN De McDonald's restaurants uit de regio slaan zaterdag 23 maart samen de handen ineen tijdens de Landelijke Opschoondag. De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij bedrijven, gemeenten en vrijwilligers samen de strijd aangaan met zwerfafval. Het McDonald's restaurant aan de Zijdelweg 15a heeft zich hierbij aangesloten en doet mee aan de opschoonactie.

Franchisenemers Frank Franken laat weten: ,,We doen er met ons restaurant iedere dag zoveel mogelijk aan om het gasten makkelijk te maken afval op te ruimen. En meerdere keren per dag ruimen onze medewerkers de omgeving op, niet alleen het McDonald's terrein, maar ook ruim daarbuiten. Toch belandt er nog steeds afval op straat. Om extra aandacht te vragen voor een schone omgeving, komen wij tijdens de Landelijke Opschoondag in actie. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan te sluiten op 23 maart en samen met ons de handen uit de mouwen te steken."
Benieuwd naar de tijden en acties van de restaurants in de buurt? Kijk op de website www.nederlandschoon.nl om aan te melden en aan te sluiten bij een van de opschoonacties in de omgeving.

Meer weten over de samenwerking van McDonald's met Stichting NederlandSchoon en de initiatieven rondom zwerfafval? Kijk op mcdonalds.nl/meerweten.