• Pixabay

Meepraten over nieuwe regels bij evenementen in Uithoorn

UITHOORN Het gemeentebestuur van Uithoorn houdt op dinsdagavond 27 maart een inloopavond over de nieuwe regels bij evenementen in de gemeente voor inwoners en belangstellenden. Het bestuur wil graag horen hoe inwoners en andere betrokkenen uit Uithoorn en De Kwakel denken over evenementen die in de gemeente plaatsvinden.

Uithoorn is een gemeente waar veel te doen is. In het centrum van Uithoorn en De Kwakel, op de beide evenemententerreinen en in de verschillende wijken wordt veel georganiseerd. Evenementen zorgen volgens de gemeente voor ontspanning en vermaak voor de, zetten de gemeente op de kaart en zijn belangrijk voor het toerisme en de economie.

Het gemeentebestuur vindt dat het beleid toe is aan vernieuwing. Daarom heeft de gemeente in 2016 een participatiebijeenkomst georganiseerd waar veel betrokkenen aan hebben deelgenomen.

Tijdens de inloopavond 27 maart kunnen mensen mensen die op een of andere manier betrokken zijn bij evenementen in de gemeente, of en ander belang of gewoon interesse hebben hun ervaringen delen. 'Uw kennis, ideeën en wensen horen zij graag. Het gemeentebestuur gebruikt deze informatie om het nieuwe evenementenbeleid verder uit te werken. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar,' aldus het gemeentebestuur.

De inloopavond vindt plaats in het gemeentehuis aan Laan van Meerwijk 16, Uithoorn en duurt tot 21.00 uur. Medewerkers van de gemeente Uithoorn en de uitvoeringsorganisatie Duoplus zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Het concept-uitvoeringsbeleid is in te zien op www.uithoorn.nl en ligt bij de receptie van het gemeentehuis ter inzage.