• eigen foto
  • Cor Floor

    eigen foto

Buurthuis Ponderosa neemt afscheid van Cor Floor

UITHOORN Buurthuis Ponderosa houdt in verband met het vertrek van Cor Floor een grote receptie op zaterdag 8 februari. Cor Floor heeft per 1 januari haar functie als voorzitter bij het buurthuis neergelegd. 

Tijdens deze receptie kunnen (oud) vrijwilligers, genodigden, kennissen en andere belangstellenden haar de hand schudden en oude verhalen ophalen. Samen met Stef Veerhuis heeft Cor Floor Ponderosa, voorheen Buurthuis Thamerdal, opgebouwd tot een begrip van Uithoorn.

Stef is al enige jaren actief langs de zijlijn. Het buurthuis nodigt geïnteresseerden uit om het glas te heffen en van de gelegenheid gebruik te maken om Cor en Stef de hand te schudden.

Onder Cors bezielende leiding zijn onder andere de Polenacties opgezet en ook organiseerde zij de opzet voor de deelname aan het NCRV-programma Zeskamp. Ook nu is Ponderosa er voor de buurt en Uithoorn met activiteiten, zoals Weight Watchers, biljarten, kaarten, surprisekienen, yoga en vergaderingen.

De receptie voor Cor Floor is op 8 februari van 14.30 tot 17.00 uur in buurthuis Ponderosa, Plesmanlaan 27 in Uithoorn. Tijdens de receptie is het voltallige bestuur aanwezig om kennis te maken. Belangstellenden en kennissen zijn van harte welkom.